Singlesplace

singlesplace gratis dating voor iedereen

Singlesplace

9.5

Design

9.0/10

Prijs

10.0/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Voordelen

 • De datingsite is volledig gratis te gebruiken
 • Erg goede controle op profielen
 • Gemakkelijk in gebruik

Online daten wordt groter en groter en het is inmiddels één van de meest belangrijke en gemakkelijkste manieren om je wederhelft te ontmoeten. Daten via een datingsite is echter meestal niet goedkoop. De maandelijkse kosten, zeker als het gaat om een kortlopend abonnement kunnen best oplopen. Zo niet bij Singlesplace. Deze datingsite voor Nederlanders en Belgen is geheel gratis.

Singleplace richt zich op alles en iedereen. Iedereen is welkom, mits het maar gaat om serieuze singles en niet om seksdates. Niet iedereen op singlesplace is perse uit op een relatie, het is ook een goede manier om vriendschappen op te doen.

Singlesplace Gratis Datingsite

Singlesplace is een gemakkelijke en overzichtelijke datingsite. Niet teveel poespas, duidelijk en niet ingewikkeld. Je hoeft geen lange persoonlijkheidstesten te doen en je kunt gewoon iedereen waar je interesse naar uit gaat een berichtje sturen.

Je kunt uiteraard wel zoeken op voorkeuren zoals leeftijd, kinderen, roken/niet roken etc. en het is ook de bedoeling dat je zelf je profiel invuld. Dit vergroot natuurlijk de kans dat ook jij je leuke single vindt.

Singlesplace Inloggen

Wanneer je een gratis profiel aanmaakt krijg je een aantal vragen die je kunt beantwoorden. Je kunt trouwens ook gemakkelijk met je facebook profiel inloggen. Je profiel moet dan nog worden gekeurd, maar je kunt wel alvast gaan rond surfen om te kijken welke leuke singles zich hebben aangemeld.

Alle profielen, teksten, foto’s  en aanpassingen worden trouwens handmatig gekeurd. Iets wat niet altijd gebeurt op een gratis datingsite. Dit geeft een veiliger gevoel en maakt dat je eigenlijk zo goed als altijd met serieuze mensen te maken hebt.

Singlesplace Opties

Je kunt interesses sturen, chatten, videochatten, mailen, vrienden maken en tal van andere mogelijkheden gebruiken zonder dat je een cent hoeft uit te geven. Dat de datingsite dus geheel gratis is maakt het erg laagdrempelig. Met 25.000 leden zijn er ook erg veel mogelijkheden. Heel veel accounts zijn actief wat leidt tot veel leuke en snelle interactie.

Singleplace Kosten

Singlesplace is dus geheel gratis en er zijn geen kosten. Dit gaat gelukkig echter niet ten kosten van de kwaliteit van de datingsite.

Bezoek Singlesplace

Ervaringen met Singlesplace

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Top site. De beste datingsite waar ik op zit en ook nog eens gratis! Daar kunnen ze bij lexa een puntje aan zuigen 🙂

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Vet dat nieuwe uiterlijk van de site. Werkt nu echt goed. Het lijkt zelfs of ik sneller een reactie krijg als ik iemand een berichtje stuur.

 • Design

  9.1

  Prijs

  9.8

  Betrouwbaarheid

  8.7

  Deze site is een toppertje. Meerdere gratis en betaalde datingsites gedaan, maar deze is toch het fijnst. Vooral via de chat is het gemakkelijk en leuk om nieuwe contacten op te doen.

 • Design

  7.3

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Deze site bracht mij net die , waarvan ik dacht dat bestaat niet. we kennen elkaar nu 6 weken en zijn nu 2 weken samen geweest alhier in huis [mijn] voor haar vakantie , de klik is er zeker en ik ben weer blij en gelukkig
  dit alles kan dus werkelijk op een Gratis site Lexa.rp 50plus allemaal betalen en niet kunnen vinden nu wel binnen 6 maand

 • Design

  7.8

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  8

  Dit is echt een topper. Ik had mijn twijfels bij een gratis datingsite, maar ja volgens mij worden we gewoon allemaal voor het lapje gehouden met die hoge prijzen van andere sites. Facebook is toch ook gratis? Maar nu over deze site. Hij is erg prettig in gebruik. Krijg ook snel reacties als ik contact op neem en tja het is ook gewoon leuk om een beetje te kletsen op de chat. Zo leer je mensen toch wel snel kennen. Ook al twee leuke dates gehad en nog wel bij mij in de buurt ook. Helaas nog niet de ware gevonden, maar we houden stug vol 🙂 Ik zeg doen deze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *