Klasseswingers

klasseswingers, datingsite voor swingers met klasse

Klasseswingers

8.4

Design

8.8/10

Prijs

8.1/10

Betrouwbaarheid

8.4/10

Voordelen

  • Goede controle
  • Schoon ledenbestand
  • Makkelijke layout

Nadelen

  • Relatief nieuw

Er wordt geschat dat Nederland zo’n honderdduizend swingers kent. Een zekerheid is dat echter niet aangezien veel mensen toch bang zijn voor een stigma. Dat houdt in dat er mogelijk veel meer swingers in ons land zijn dan dat wij ons nu kunnen bedenken. Toch begint het taboe de laatste paar jaren langzaam aan te verdwijnen. Steeds meer swingers durven hun interesse te tonen. Dit gebeurt echter wel vaak vanuit de veiligheid van hun eigen huis en dat is dan ook de grootste reden achter het succes van datingsites voor swingers.

Toch was het aanbod jarenlang eenzijdig. Vaak ging het gecombineerd met goedkope foto’s en ordinaire praat. Natuurlijk is er een grote veelzijdigheid in de maatschappij maar dat is binnen de groep swingers net zo. Helaas werd er geen rekening gehouden met de swingers die zelf van wat meer klasse houden. De stellen die net zo graag eerst lekker uit eten gaan of een filmpje kijken en daarna de avond misschien wat spannender willen maken tussen de lakens. Deze doelgroep had geen enkele site waar zij zich toe konden keren totdat klasseswingers.nl in het leven werd geroepen.

Klasseswingers Elegant

De eerste indruk die je van klasseswingers.nl krijgt is dat je inderdaad te maken hebt met elegante mensen. Het maakt zijn naam waar door een prachtige lay-out en stijlvolle foto’s. Dit zetten zij nog eens extra kracht bij door duidelijk aan te geven dat ongecontroleerde profielen geen toegang krijgen tot het actieve gedeelte van de datingssite. Op deze wijze willen zij nepprofielen voorkomen en de gebruikers garanderen dat hun profiel discreet wordt behandeld.

Klasseswingers Inloggen

Het inschrijven bij klasseswingers verloopt erg soepel en is gratis. Je vult gegevens in en geeft aan of je als stel of als persoon op zoek bent naar andere swingers. Daarna kan je aangeven of je met een enkel geslacht of stellen (van het zelfde of twee geslachten) contact zoekt. Ook wordt je gevraagd om te bevestigen dat je 18+ bent. Ook dit spreekt boekdelen over de professionaliteit van de website. Hierna dien je het profiel te bevestigen via de email.

Klasseswingers Mogelijkheden

Wanneer je bent ingelogd op Klasseswingers zie je gelijk dat je verschillende mogelijkheden hebt. Uiteraard wordt je eerst gevraagd om een volledig profiel in te vullen. Deze zal nagekeken worden door het beheer van de website maar zij geven daarbij ook aan niet preuts te zijn. Het kan wellicht zijn dat ze een aanpassing suggereren maar ze zijn er voornamelijk of fakers van de datingssite te houden.

Ook op dat datingsgedeelte hanteert www.klasseswingers.nl overigens het zelfde template als de welkomspagina. Het is allemaal één geheel. Het menu toont zich gelijk heel erg geordend en het is dan ook niet moeilijk om je weg te vinden naar bijvoorbeeld de chat of het zoek gedeelte. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheden om kosteloos berichten naar andere leden te sturen, foto’s toe te voegen of een matching te  doen. Bij dat laatste wordt je, door middel van jou wensen, gekoppeld aan de perso(o)n(en) die daar het beste bij past. Het wijst zich eigenlijk allemaal van zelf en dat is toch wel prettig op een datingssite.

Klasseswingers Kosten

Om volledig gebruik te kunnen maken van de datingsite klasseswingers moet je een abonnement afsluiten. Proef abonnementen zijn ook maar 3 maanden geldig, wat wel zorgt voor een opgeschoond ledenbestand. Als gratis lid kan je wel zoeken en krijg je een eerste indruk van de site. Echt contact leggen kan alleen als betalend lid en dat ben je al vanaf € 11,95 per maand. Er zijn meerdere opties:

  • 12 maanden – € 143,40 (€ 11,95 p/m)
  •  180 dagen – € 83,70 (€ 13,95 p/m)
  •  90 dagen – € 47,85 (€ 15,95 p/m)
  •  30 dagen – € 19,95

Betaal met IDEAL (Ned) of MisterCash (Be) veilig en snel via je eigen vertrouwde bankomgeving. Kies Paypal als je met je creditcard wil betalen.

Bezoek Klasseswingers

Ervaringen met Klasseswingers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.