Lach

senioren datingsite lach

Lach

7.7

Design

7.8/10

Prijs

8.4/10

Betrouwbaarheid

6.8/10

Voordelen

 • Meer dan alleen daten
 • Speciaal voor 50 plussers

Nadelen

 • Relatief nieuw en daarom voor sommige plekken een beperkt aantal matches

De relatief nieuwe datingsite voor senioren Lach.nl heeft in een korte tijd veel naam gemaakt onder de meer dan vijf miljoen 50-plussers die Nederland telt. Bij Lach gaat het om meer dan alleen daten. Je bent hier namelijk niet alleen aan het juiste adres als je opzoek bent naar een liefdesrelatie, maar ook als je simpelweg in contact wilt komen met nieuwe vrienden om bijvoorbeeld iets leuks te gaan doen.

Lach Inloggen

Wanneer je je aanmeld als nieuw lid bij Lach begin je uiteraard met het invullen van je profiel. Belangrijk is aan te geven waar je naar opzoek bent zodat je de juiste matches krijgt en door de juiste mensen gevonden wordt. Je hebt de keuze uit relatie, vrienden om iets leuks mee te gaan doen en vriendschappen. Dit laat duidelijk zien dat het bij Lach inderdaad niet alleen om daten gaat.

Op Lach vind je alleen leden van boven de 45. Doordat de site gemaakt is voor een speciale doelgroep vind je sneller iemand die bij jouw past. Wanneer je iemand hebt gevonden die je aanspreekt kun je het profiel “Liken” of een bericht versturen. Ook kun je deze toevoegen aan je favorieten lijst.

Lach kosten

Als gratis lid op Lach.nl heb je al veel mogelijkheden. Je kunt onder meer profielfoto’s bekijken, interesse berichten versturen, matches vinden en berichten versturen. Wil je volledig gebruik maken van de site zoals bijvoorbeeld berichten bekijken en onbeperkt fotozappen dan zal je een volledig account moeten nemen. Dit kan al vanaf 9,95 per maand.

 • 12 maanden – € 119,40 (€ 9,95 p/m)
 • 6 maanden – € 89,70 (€ 14,95 p/m)
 • 1 maand – € 24,95

Betaling kan gemakkelijk en veilig via iDeal of een overschrijving.

Bezoek Lach.nl

Ervaringen met Lach

 • Design

  8

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  0

  Mij lijkt deze site wel handig omdat het voor wat ouderen is. Ik ben zelf bijna 65 en kan niet zo goed met computers. Maar voor oude mensen moeten ze die website wel makkelijk hebben gemaakt toch?

 • Annie Hollander

  Design

  10

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  8

  Ja, de site is gelukkig erg makkelijk in gebruik en het ziet er nog leuk uit ook. Ben hier erg tevreden en het is een leuke plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Erg vaak kwam ik deur niet uit, maar sinds deze site heb ik tal van nieuwe vrienden ontmoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *