Lexa

Nederlands grootste datingsite Lexa

Lexa

7.4

Design

6.6/10

Prijs

8.0/10

Betrouwbaarheid

7.6/10

Voordelen

 • Makkelijke site
 • Overzichtelijk
 • Veel kandidaten

Nadelen

 • Communicatie met de klantenservice laat te wensen over

Lexa is de grootste datingsite van Nederland en één van de grootste van Europa. Sinds 2002 is Lexa, dat onderdeel is van het Franse Meetic een groot datingbedrijf dat tal van verschillende dating gerelateerde sites runt, hier actief en al vier keer op rij is is de datingsite uitgeroepen tot meest betrouwbare datingsite. In 2013 nog is ze uitgeroepen tot website van het jaar in de categorie dating.

Lexa Mogelijkheden

De website zit goed in elkaar en is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Er melden zich dagelijks ontzettend veel nieuwe mensen aan waardoor het aanbod erg groot is. Goed kunnen zoeken is dan ook erg belangrijk en gelukkig gaat dat gemakkelijk. De profielen worden goed geordend wat er voor zorgt dat je op bepaalde criteria kunt selecteren. Je kunt ook aangeven waar jou ideale date allemaal aan moet voldoen.

Lexa Inloggen

Het aanmaken van een profiel is gratis. Je begint uiteraard met het invullen van je profiel en hier moet je ook even de tijd voor nemen. Hoe beter deze in elkaar zit hoe meer kans je hebt dat je de perfecte match tegen komt.

Lexa kan je ook helpen bij het vinden van de perfecte match. Dagelijks krijg je een mail met nieuwe potentiële kandidaten. Ook krijg je dagelijks de Daily 6 te zien wanneer je inlogt. Deze worden uiteraard op basis van jou voorkeuren geselecteerd.

Contact maken via Lexa kan op een aantal manieren. Je kunt flirts sturen om je interesse kenbaar te maken, je kunt chatten en berichten sturen. De leuke en originelen manier om opzoek te gaan naar de persoon die bij jou past is door middel van een persoonlijke quiz.

Lexa Kosten

Een gratis profiel op deze datingsite heeft wel beperkingen. Wil je echter gebruik maken van alle faciliteiten, zoals naast het chatten en berichten lezen en versturen, dingen als uitgebreid zoeken en alle foto’s bekijken dan zul je een Full Membership moeten afsluiten.

 •  6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m)
 •  3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m)
 •  1 maand – € 24,95

Betalen kan veilig via iDeal, Credit Card en PayPal.

Bezoek Lexa

Ervaringen met Lexa

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik kan er niets aan doen maar ik ben een heel groot fan van Lexa.

 • Ik heb heel veel gehoord over lexa en na deze review denk ik dat ik toch misschien eens een kijkje ga nemen.

  • Let op de stiekeme manieren van Lexa. Daarmee bedoel ik, stilzwijgend verlengen als je niet ergens een vinkje hebt weggehaald. Heel lastig om je contact te stoppen. Lukt wel maar ze maken je het niet makkelijk.

 • Design

  8

  Prijs

  5

  Betrouwbaarheid

  6

  De vrouwen op lexa sturen mij bijna nooit een berichtje toe. Ik heb heel mijn profiel aangemaakt maar het wil mij niet zo goed lukken. Misschien pas ik hier niet zo goed thuis. Ik bedoel, het is fijn dat er zo veel mensen iedere dag bij komen en zo… maar dan moeten ze wel reageren.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Het probleem met deze site is dat er veel fictieve profielen zijn 99.9% van de vrouwen zijn allemaal nep. Vaak worden er foto’s van fb gestolen en erop gezet.

  Vind je het dan gek? Lexa verdiend geld aan domme Nederlandse mannen die nog steeds in dating sites intrappen. En trouwens de vrouwen die daar op dat site staan zijn allemaal ook nep foto’s waarvan de persoon zelfs niet bestaat. Lexa huurt ook vrouwtjes in om mannen wijs te maken om voor deze site te betalen.

  Hahaha zelfs een oude brommer van de jaren 80 wordt zelf op die site gevonden.

  Het enige wat voor deze site telt is alleen maar om het geld.

  Alleen domme mannen die geen verstand hebben trappen in deze dingen.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Hele slechte site om heel snel geld aan mannen te verdienen

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Veel troep en rommel

  Deze site zit vol neppe dames het gaat hier om leeftijd 18 jaar tot met 35 jaar. Profielen zijn allemaal zo nep als wat net zo gaar als diegenen die dit site beheerd.

  En trouwens als er niemand reageert krijgt je opeens een mailtje van een scammer. Een nep hollandse kaas wijf die opeens gaan reageren op de eerste dag en als de laatste dag is aangekomen krijgt je opeens een interesse bericht, dus dit klopt allemaal niet.

  Nederlandse mannen trap er niet in!!! Deze site wil alle Nederlandse mannen vanaf 18 jaar tot met 45 jaar er in tuinen en als jullie geld gaan boeken en storten krijgen jullie allemaal te maken met oplichting! En dan komen jullie nog allemaal in de schulden terecht!

  schandalig dat deze soorten sites nog blijven bestaan.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Kijk uit als je machtiging door geeft aan lexa om dus betreft geld van je rekening af te halen, dus als jij dat toelaat trekken ze elke maand geld van je zo na drie maanden heeft mijn bank ze een blokkade gegeven, dus kijk echt goed uit als je met jou bank rekening betaald, ze trekken je echt helemaal leeg. Dus als jij je uit schrijft gaan ze door met geld van je rekening afhalen en jij moet gaan rennen achter jou geld aan!

  Mensen begin daar niet aan!!! AUB!

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Ik heb nooit een profiel aangemaakt bij lexa, maar er wordt wel steeds 12,95 afgeschreven ben er al bijna een halfjaar mee bezig heb zelf kassa enz ingeschakeld het was even stil en er werd niets meer afgescheven maar dat was denk te vroeg gejuicht ik kom er niet van af ook het terug boeken gaat niet heb de rekening wel geblokkeerd maar ja voor hoelang duurt dat dat ze niet afschrijven van een ander nummer.
  zelf heb ik ook aangifte gedaan maar ook nog geen succes ik ben echt einde raar als ik weet waar ze zitten ben ik niet voor de gevolgen indien.
  ben echt boos op deze organisatie ik kom er niet vanaf en nog onterecht ook om een willig keurig banknummer te misbruiken
  wie weet er nog meer tips wat ik kan doen!!!!!!
  BEN ER ECHT BOOS OP!!!!!

 • Design

  0

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0

  Deze site is onbetrouwbaar alleen maar geld klopperij! Deze is is grappig als je af meldt word je bom met berichtjes gegooid en reclame troep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.