Love.nl

love.nl datingsite

Love.nl

7.2

Design

7.2/10

Prijs

7.0/10

Betrouwbaarheid

7.5/10

Voordelen

  • De site zit gemakkelijk in elkaar
  • Je kunt ook matchen op interesses

Nadelen

  • Profielen ogen wat rommelig

De homepage van Love.nl ziet er leuk en hip uit. Het design is strak en de grote button ‘snel van start’ is niet te missen. Ook zie je gelijk een linkje naar Lidmaatschap wat een overzicht geeft van de mogelijkheden en kosten van de datingsite.

Love.nl aanmelden

De aanmeldingsprocedure is gemakkelijk. Je creëert een gebruikersnaam en wachtwoord of je logt in met je facebook account. Wanneer je dan je profiel gaat maken begint het echte werk. Uiteraard vind je hier een tal van standaard gegevens, over hoe je eruit ziet, waar je naar opzoek bent etc., maar je kunt ook aangeven wat voor jou een dealbreaker is.

Love.nl matching

Een groot aantal vragen gaat ook over karakter en waar je naar opzoek bent. Het kost even wat tijd, maar daarna heb je ook wat. Op basis hiervan wordt geschat wie het beste bij je past. Je kunt echter ook matchen op interesses.

Love.nl inloggen

Wanneer je alles hebt ingevuld kan je door je matches gaan zoeken. Je krijgt wanneer je op een profiel van een ander klikt een grote hoeveelheid aan informatie en grafiekjes te zien. Helaas ziet het er allemaal wel erg rommelig uit. Met een gratis account kan je wel berichten ontvangen en beantwoorden, matches ontvangen, foto’s van leden zien, matchen op persoonlijkheid en karakter. Uiteraard kan je niet geheel gebruik maken van alle functionaliteiten. Hiervoor is een premium lidmaatschap nodig. Met een premium lidmaatschap kun je wel als eerste een berichtje sturen, zien wie er op je profiel is geweest, berichten sturen aan niet matches en tal van andere opties.

Love.nl kosten

Om dus gebruik te kunnen maken van alle functies is een betaald lidmaatschap nodig. De kosten variëren, maar je kunt al lid worden vanaf € 7,95 per maand.

  •  24 maanden – € 171,72 (€ 7,95 p/m)
  •  12 maanden – € 161,46 (€ 14,95 p/m)
  •  6 maanden – € 102.33 (€ 18,95 p/m)
  •  3 maanden – € 59.26(€ 21,95 p/m)
  •  1 maand – € 25,95

Betaling kan plaats vinden op verschillende manieren. Zo kun je veilig met iDeal betalen, Paypal of misterCash.

Bezoek Love.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *