LoveMatch

voor een casual date kan je terecht op lovematch

LoveMatch

7.5

Design

9.0/10

Prijs

7.0/10

Betrouwbaarheid

6.5/10

Voordelen

  • Nette overzichtelijke datingsite
  • Je zit niet vast aan een abonnement

Nadelen

  • Het bedrag in credits kan oplopen als je niet binnen een korte tijd iemand vind

Nadat je de hoofdpagina van LoveMatch hebt geopend kom je op een nette en overzichtelijke datingsite terecht. Rustige pastel tinten en een vriendelijk lachende dame komen je tegemoet. Grappig is dat je gelijk een berichtje kunt sturen naar de mensen die op de voorpagina staan zonder dat je een account hebt aangemaakt. Ook vind je er een korte uitleg van de site, wat succesverhalen en je komt er achter dat de site niet werkt met een abonnement, maar met credits, wat er in ieder geval voor zorgt dat je kunt stoppen zodra je een partner hebt gevonden.

LoveMatch Inloggen

Of je nu opzoek bent naar een algemene date of een meer avontuurlijke en spannende date, op de datingsite LoveMatch kan je terecht voor alles. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt kan je gelijk aan de slag. Het helpt natuurlijk wel om zelf ook goed je profiel in te vullen en een foto te uploaden, anders is je kans van slagen een stuk lager.

Je begint als proefmember, maar je krijgt wel gratis 30 credits om gelijk dingen te kunnen doen. Mocht je nadat je credits op zijn verder in contact willen treden met iemand dan dien je een Premium credits te kopen.

LoveMatch Kosten

Als proefmember kun je rond surfen en je gratis credits opmaken. Je hebt echter niet toegang tot alle functies. Wil je bijvoorbeeld privé fotos van members zien of een foto versturen dan lukt dit niet zonder dat je een premium pakket credits hebt aangeschaft. Dit kan al vanaf iets meer dan 16 cent per credit.

Het geheel wordt dus pas echt leuk als je één maal credits hebt aangeschaft en je gewoon lekker de website kan verkennen. Dit is een overzicht van de kosten van de premium pakket credits:

930 credits – € 150,00

580 credits – € 100,00

450 credits – € 75,00

220 credits – € 40,00

100 credits – € 20,00

Betalen kan vervolgens via iDeal of Credicard. Er vindt verder nooit een automatische verlenging of afschrijving plaats.

Bezoek LoveMatch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.