Maatjemeer-match

datingsite maatjemeer-match voor de volslanke single

Maatjemeer-match

7.8

Design

6.8/10

Prijs

7.7/10

Betrouwbaarheid

8.8/10

Voordelen

  • Makkelijk aanmelden en inschrijven
  • Veel keus en gelijkgestemde

Nadelen

  • Design mag wel een keer wat vernieuwd worden
  • Datingsite kan wat overzichtelijker

Sommige mensen houden simpelweg van een maatje meer. Het is dan ook fijn dat er datingsites zijn die zich hier specifiek op richten. Maatjemeer-match.nl is er voor de singles die op zoek zijn naar iemand met een maatje meer of zelf een maatje meer hebben.

Maatjemeer-match Inloggen

Maatjemeer-match is een onderdeel van Safe Dating Networks. Dat is overduidelijk te zien daar er met een vast template gewerkt wordt. Aan de rechterkant kan je gebruik maken van een snelle zoekfunctie maar je dient daarvoor wel eerst een profiel aan te maken. Aan de linkerkant heb je een menu waar je doorheen kan navigeren om wat meer informatie op te doen. Zo hebben ze een menuutje met succesverhalen, hun werkwijze en uiteraard ook een verwijzing naar het registratieformulier. Het aanmelden bij maatjemeer-match is verder geheel gratis.

Maatjemeer-match Drempelverlagend?

Als je op de homepagina’s van Safe Dating Networks naar beneden scrolt vind je altijd een stukje toegespitste informatie. Dit geldt ook voor maatjemeer-match. Op deze datingsite kan je de tekst lezen hoe overgewicht in ons land toeneemt. Vervolgens maakt de site er een punt van om te zeggen dat internetdating helemaal booming is maar dat volslanke mensen bang kunnen zijn voor eventuele nare reacties. Uiteraard willen zij het veilige podium bieden voor onze singles met wat overgewicht.

Het is overduidelijk dat de schrijver van deze tekst het doel voor ogen heeft. Iedereen die volslank is kan zich op deze website inschrijven en hoeft zich geen zorgen te maken over pestende berichten of simpelweg helemaal geen aandacht. De manier waarop dit echter gebracht wordt spreekt dit totaal tegen. De single met een maatje meer wordt neergezet als een persoon die nergens anders welkom is. Daarnaast wordt extreem veel nadruk gelegd op dat wat we allemaal al weten. We hebben een te hoge BMI met een te hoog lichaamsgewicht. De bewoording van dit alles had wel iets anders gemogen.

Maatjemeer-match Gebruik

Het gebruik van maatjemeer-match.nl werkt exact hetzelfde als dat van andere datingsites binnen het netwerk. Je dient eerst een profiel aan te maken voordat je aan de slag kan. Dat profiel bestaat uit minimaal een gebruikersnaam, wachtwoord en een korte uitleg over wie je bent. Je hebt overigens de mogelijkheid om je profiel aan je Facebook te koppelen, dan hoef je zelf de basis niet eens meer in te vullen.

Het eerste menu is enigszins onoverzichtelijk maar al snel vindt je aan de linker zijde je keuzes en leer je te navigeren door de datingsite. Op het moment dat je op zoek gaat kan je verschillende criteria aangeven. Je kan hier bij denken als de leeftijd, de regio en de looks. Vind je iemand die je leuk lijkt? Dan klik je gewoon op de naam. Zit je op iemands profiel dan heb je de mogelijkheid om een directe chat te starten als hij of zij online is. Het is wat gedurfd en als deze stap iets te groot is kan je wellicht beter kiezen voor een berichtje per mail of een knipoog.

Maatjemeer-match.nl is een website met een hele leuke insteek. Als je over de ietwat denigrerende tekst heen bent gekomen dan zal je zien dat je heel wat gelijkgestemde kan vinden op deze datingsite.

Maatjemeer-match Kosten

Om volledig gebruik te kunnen maken van Maatjemeer-match moet je kiezen voor de toegangsvorm VIP toegang. Als VIP kan je ondermeer zelfgeschreven berichten sturen, beter zoeken, extra fotos zien, chatten en berichten lezen.

  •  90 dagen – € 59,99 
  •  30 dagen – € 27,99
  •  14 dagen – € 15,99

Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschijving of via een contante betaling.

Bezoek Maatjemeer-Match

Ervaringen met Maatjemeer-match

  • Waardeloze site ! Je gaat spontaan incasso’s krijgen , je blijkt je na 1 maand via iDeal betalen ineens een abonnementsvorm aan je broek te hebben hangen. Iets met kleine lettertjes en vinkjes die verstopt op de site moet uitvinken ! Dus kijk uit ! Je bent gewaarschuwd ! Bovendien … te triest voor woorden wat er rond loopt op de site ! Ik zeg .. NIET Doen !!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.