Match4Me

hoger opgeleiden datingsite match4me

Match4Me

8.3

Design

7.6/10

Prijs

8.9/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Voordelen

 • Groot bestand hoger opgeleiden
 • Scherpe prijs
 • Goede man/vrouw balans

Nadelen

 • Alleen hoger opgeleiden

Match4Me is een datingsite die zich in het bijzonder richt op hoger opgeleide singles. Onder de leden vind je dan ook alleen HBO en WO geschoolde mensen en dat is ook precies de reden dat Match4Me zo succesvol is: Je vindt er serieuze leden die opzoek zijn naar een partner op zijn of haar niveau. Om precies te zijn, het bestand bestaat uit 58% HBO geschoolde singles en 42% WO geschoolde singles. Er zijn iets meer vrouwen dan mannen op de site.

Match4Me Inloggen

Het is erg gemakkelijk om in contact te komen met singles die op dezelfde golflengte zitten. Het inschrijven op Match4Me is gratis en zonder te betalen kun je onderzoeken of de datingsite iets voor jou is. In slechts 7 eenvoudige stappen creëer je je eigenprofiel, upload je foto’s en kun je opzoek gaan naar de ideale match. Je kunt er ook gelijk voor kiezen om door te gaan, maar het invullen van je eigen profiel wordt door andere erg belangrijk gevonden en vergroot jou kans op het vinden van de juiste persoon.

Match4Me Kosten

Ben je klaar met je eigen profiel dan kun je door het invullen van het zoekprofiel een overzicht krijgen van de kandidaten die het beste bij jou passen. Met je gratis account kun je verder tot 5 foto’s plaatsen, 10 interesse berichten versturen, oproepen bekijken en gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden zoals bijvoorbeeld persoonlijke berichten versturen, zien wie je profiel bezocht heeft, chatten etc. dan zul je een volledig lidmaatschap moeten nemen. De kosten hiervan vallen erg mee. Je hebt al een abonnement voor € 7,95 per maand.

 • 12 maanden – € 95,40 (€ 7,95)
 • 6 maanden – € 59,70 (€ 9,95)
 • 3 maanden – € 44,85 (€ 14,95)
 • 1 maand – € 24,95

Betalen gaat snel en veilig met iDeal, Machtiging, Creditcard, PayPal of Overschrijven. Ook heeft 50plusmatch het keurmerk Veilig Daten en is het aangesloten bij het Thuiswinkel Waardborg.

Bezoek Match4Me

Ervaringen met Match4Me

 • Design

  8

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  8

  Ik heb gisteren na aanleiding van deze review een account aangemaakt op match4me. Het ziet er tot zo ver wel leuk uit. Eigenlijk alles wat jullie zo’n beetje beschreven. Petje af.

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Match 4 me rulez!!!!

 • Design

  7

  Prijs

  7

  Betrouwbaarheid

  6.9

  Ik vind match 4 me wel okay. Het is niet super serieus of zo maar wel gewoon leuk weet je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *