Metjou

datingsite metjou voor een leuke date

Metjou

7.6

Design

6.2/10

Prijs

7.7/10

Betrouwbaarheid

8.8/10

Voordelen

  • Dagelijks veel nieuwe aanmeldingen
  • Inschrijven gaat snel en gemakkelijk

Nadelen

  • Design is sterk verouderd
  • Site mag overzichtelijker

Metjou is een datingwebsite van SafeDatingNetworks, het netwerk dat onder andere ook dating easy in het portfolio heeft. Het netwerk wilt staan voor stabiliteit en kwaliteit alleen is dit niet aan al hun pagina’s te zien. Alle websites in het SafeDatingNetworks porfolio worden namelijk via een vast stramien gemaakt. Je ziet dus keer op keer dezelfde layout.

Zo vergaat het je ook als je naar metjou.nl gaat. Je ziet de vaste grijze achtergrond met daarin een kader. Er is 1 kleur, in dit geval roze, die de toon zet. Daarnaast is er een foto te zien van een vrolijk koppel. Toch heeft de ervaring geleerd dat we bij deze websites door de eerste indruk heen moeten kijken.

Metjou Aanmelden

De datingsite geeft verder een nette indruk met wat extra informatie, dus we besluiten een profiel aan te maken. Je kan je momenteel gratis aanmelden en kan daarbij de hulp van facebook inschakelen, mocht je dat willen. Wil je liever wat meer privacy, dan kan je zelf alle gegevens invullen.

Na het aanmaken van je account, wat overigens zeer gemakkelijk is, kom je op een pagina terecht waar al je opties staan. In eerste instantie wordt je haast overweldigd door alle mogelijkheden die je hebt. Als je echter even rustig kijkt zal je zien dat alles in compartimenten is gesorteerd en wordt het zoeken wat makkelijker. Daarnaast kan je ook gewoon gebruik maken van het zoek menu. Neem gelijk een kijkje.

Metjou Inloggen

Op metjou.nl kan je een uitgebreid profiel invullen waar je vervolgens foto’s aan toe kan voegen. Het principe ‘hoe uitgebreider je profiel, hoe meer reacties,’ telt ook voor deze datingsite. Het is dan ook prettig dat zij je helpen met een aantal voorop gestelde vragen. Pluk hier de vruchten van en wees creatief met je antwoorden. Ook voor je foto’s geld het zelfde. Mensen vinden een eerste indruk belangrijk. Het is dan ook aan te raden om een aantal leuke en frisse foto’s te plaatsen op metjou.

Als je klaar bent om met mensen in contact te komen kan je bij metjou eventjes vooruit. Met het gratis profiel kan je profielfoto’s bekijken, een standaard interessebericht versturen en profielen bezoeken.

Metjou Kosten

Wil je wat meer, kan je voor het uitgebreide abonnement gaan. Dit kost maximaal €15,99 voor 15 dagen. Dat is erg prijzig maar je kan dan wel onbeperkt berichten versturen, reageren op ontvangen berichten, chatten en inzien wie jou profiel heeft bezocht.

  •  90 dagen – € 59,99 
  •  30 dagen – € 27,99
  •  14 dagen – € 15,99

Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschijving of via een contante betaling.

Metjou.nl is een datingsite waarop alles wat je op een datingsite verwacht, wordt aangeboden. De prijs is echter wel vrij pittig. De website kan een goede opfrisbeurt gebruiken. Het is niet bepaald vernieuwend te noemen ondanks dat je alle verwachte functies tegenkomt. Metjou is een datingsite die balanceert op het randje. Het is een deugdelijke site maar daar betaal je dan ook goed voor.

Bezoek Metjou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.