Nieuwerelatie

datingsite nieuwerelatie is speciaal voor 40plussers en singles van middelbare leeftijd

Nieuwerelatie

7.8

Design

7.0/10

Prijs

8.1/10

Betrouwbaarheid

8.2/10

Voordelen

 • Specifiek voor 40plussers
 • Veel mensen met complete profielen
 • Simpel

Nadelen

 • Sober
 • Weinig vrijheid

De datingsite nieuwerelatie.nl is speciaal voor de singles uit Nederland en België in het leven geroepen. Met hun aandacht geheel gericht op mensen van middelbare leeftijd, namelijk 40+’ers, trekken zij een wat serieuzer publiek. Des al niet te min begrijpt de website heel goed dat het zoeken naar een date ook leuk kan zijn. Zij hebben deze balans prima weten te vinden.

Nieuwerelatie Simplistisch

Op het moment dat de website zich opent op je scherm krijg je al gelijk een gevoel van soberheid. Uiteraard staat er een lachend koppel op de foto, toch vrij kenmerkend voor een datingssite, maar de achtergrond is wit en het totaal oogt zeer rustig.

We zien gelijk een opsomming waarom we bij nieuwerelatie.nl aan het juiste adres zijn. Zo sommen zij onder andere op dat ze een chatcafé hebben en uitsluitend gecontroleerde profielen. Een profiel aanmaken is gratis en zoeken kan door middel van het beantwoorden van drie korte vragen.

Wat opvalt is dat één van die eerder genoemde vragen de leeftijdscategorie is waar je naar op zoek bent. Je kunt hierbij namelijk ook kiezen voor de groep 30 tot 39 jarigen. Vrij vreemd voor een datingsite die zelf aangeeft exclusief voor 40 jaar en ouderen te zijn.

Nieuwerelatie Inloggen

Helaas kan je op www.nieuwerelatie.nl niet neuzen voordat je een profiel hebt aangemaakt. Waar je bij de meeste andere datingssites een kleine sneakpreview krijgt, wordt je bij deze website enkel geconfronteerd met een scherm waarbij je jezelf moet opgeven. Je kan hier enkel uitkomen door je browser een pagina terug te laten gaan wat resulteert in een minpuntje voor gebruiksvriendelijkheid. Het inschrijven op de site is gratis, zodat dit natuurlijk wel kan zodra je bent aangemeld.

Zodra je bent ingeschreven wordt je gelijk geconfronteerd met 5 pagina’s aan vragen die je dient te beantwoorden voor je verder kan. Dit zijn vragen over je postuur, opleiding, wie je bent etc. Hele gewone profielvragen die toch zeer irritant kunnen zijn als je gedwongen wordt om ze in te vullen. Er is weinig vrijheid.

Uiteindelijk, na het invullen van de vragen en het bevestigen van je emailadres, kan je dan aan de slag met het zoeken van jou perfecte date. Hierbij blijkt dat die 5 pagina’s aan vragen misschien toch wel nut hebben. Iedereen met een profiel heeft deze namelijk keurig en vaak uitvoerig ingevuld. Hieruit blijkt dat de datingssite toch zijn eerste indruk waar wilt maken. Het is een sobere datingsite voor een serieus publiek van middelbare leeftijd.

Nieuwerelatie Leuke twist

Zoals eerder vermeld houdt nieuwerelatie.nl er wel rekening mee dat het daten ook leuk moet zijn. Zij hebben daarvoor een keurig beheerde chatbox in het leven geroepen maar je kan mensen die jou interesse hebben gewekt bijvoorbeeld ook een flirt sturen. Daarnaast hebben ze ook nog een leuke foto muur waar je plaatsje van allerlei leden voorbij ziet komen. Dat maakt het allemaal toch net iets anders. Nieuwerelatie.nl is er voor de serieuze 40+’er die van leuke afleiding houdt.

De pagina’s zijn overigens makkelijk te vinden door het overzichtelijke menu boven aan de website. Zo kan je makkelijk overal heen navigeren zonder dat je de weg kwijtraakt.

Nieuwerelatie Kosten

Om volledig toegang te krijgen tot de site zodat je ongelimiteerd persoonlijke berichten kunt sturen, 1 op 1 chats kan starten met iedereen, uitgebreid kan zoeken en andere functies kan ervaren heb je een full membership nodig. De kosten hiervan zijn als volgt:

 • 6 maanden – € 45,00 ( € 7,50 p/m)
 • 3 maanden – € 29,97 (€ 9,99 p/m)
 • 1 maand: – € 14,99

Betalen kan veilig en snel via iDeal, eenmalige machtiging, Paypal of MisterCash.

Bezoek Nieuwerelatie

Ervaringen met Nieuwerelatie

 • Vincent Harper

  Design

  10

  Prijs

  8.2

  Betrouwbaarheid

  8

  Helaas nog geen nieuwe relatie voor mij maar ik ben ook pas net ingeschreven. Ik ben eigenlijk een beetje aan het aftasten of deze site bij mij past maar dat denk ik wel. Het ziet er allemaal keurig uit.

 • Design

  8.4

  Prijs

  8.9

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik heb me zes maanden geleden ingeschreven op deze site. Ik heb in totaal 3 dates gehad. Ik ben zelf vrij kieskeurig en ik ben van mening dat dit ook gewoon mag. Ik krijg best regelmatig berichtjes van dames die graag in contact met me willen komen maar vaak houd ik dat af. Ik ben vrij voorzichtig met wie ik mijn gegevens deel. Gelukkig kan dit op nieuwe relatie gewoon en blijf je vrij anoniem. Ik voel me er in ieder geval heel erg veilig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.