Ondeugend Daten

datingsite ondeugenddaten voor een casual date

Ondeugend Daten

7.8

Design

7.5/10

Prijs

8.0/10

Betrouwbaarheid

8.0/10

Voordelen

  • Erg discreet
  • Veel profielen en goed in balans
  • Gratis rondkijken

Nadelen

  • Berichten en chat zijn niet gratis

Ondeugend daten is een snel groeiende Casual datingsite die zich zowel op mannen en vrouwen richt die opzoek zijn naar een spannende date, erotisch contact, een one-night-stand, maar ook een langere relatie. Hoe je het begrip “ondeugend” invulling geeft is dus geheel aan jou.

Ondeugend Daten Meer dan seksdaten

Bij ondeugend daten ligt de focus niet geheel op seksdating, maar uiteindelijk is het toch wel duidelijk waar de mensen voor komen die zich bij deze datingsite aanmelden. Gelukkig is de verhouding mannen en vrouwen goed balans, wat het een stuk makkelijker maakt om opzoek te gaan naar de juiste partner. Naast singels vind je echter ook getrouwde mensen, wat dus aangeeft dat er voor ieder wat wils is.

Ondeugend Daten Inloggen

Als je opzoek bent naar een spannende en ondeugende date bij jou in de regio, dan is het de moeite om hier even een kijkje te nemen. De profielen worden gecontroleerd op fake profielen en aanmelden is gratis.

Met een gratis profiel kan je profielen bekijken, standaard berichten versturen, foto’s bekijken en rondkijken.

Ondeugend Daten Kosten

Wil je volledig gebruik maken van de site, dan kun je een VIP toegang abonnement nemen. Dit geeft je toegang tot de chat, de mogelijkheid zelfgeschreven berichten te sturen en berichten te lezen. VIP Toegang kan al vanaf 14 dagen, waardoor je niet te lang vast zit, mocht dit toch niet zijn waar jij naar opzoek bent. De abonnementen worden wel goedkoper naarmate ze langer zijn.

  • 14 dagen VIP-toegang voor €15,99(=140 Credits)
  • 30 dagen VIP-toegang voor €27,99(=300 Credits)
  • 90 dagen VIP-toegang voor €59,99(=900 Credits)

Veilig betalen kan via een Online machtiging, Creditcard (Visa of MasterCard) en iDEAL.

Bezoek Ondeugenddaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.