Opzoeknaarjou

Christelijke datingsite opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

8.7

Design

8.5/10

Prijs

9.0/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Voordelen

 • Zeer nette en overzichtelijke website
 • Speciaal gericht op het Christelijke publiek
 • Oogt erg professioneel

Nadelen

 • Niet de grootste datingsite

Online daten wordt steeds populairder, dat geldt ook voor de Christenen onder ons. De behoefte naar iemand die dezelfde religie deelt blijkt erg groot te zijn en Opzoeknaarjou speelt daar heel mooi op in. De contactsite, die in 2004 al het licht zag, legt de nadruk op de Bijbelse normen en waarden en onderscheid zich daarmee van de rest. Zij verwijderen en blokkeren de personen die zich niet aan deze regels kunnen houden en blijven daardoor een pure ontmoetingsplaats voor zij die gelijkgestemde trachten te vinden.

Opzoeknaarjou Keurig

De website ziet er heel keurig uit met kleuren als blauw en fuchsia. Zij gebruiken deze kleuren echter niet door elkaar maar halveren de website waar zij met toontinten de aandacht weten te verleggen. Daardoor is het overduidelijk dat zij visueel gezien heel veel aandacht aan de website hebben besteed en deze ook keurig up to date houden. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze ruim 2300 actieve leden hebben.

Opzoeknaarjou Inloggen

Je kan op opzoeknaarjou.nl gemakkelijk een profiel aanmaken. Je begint met het aanmaken van een gebruikersnaam en vult basis informatie in zoals je locatie. Aan de hand van deze registratie ontvang je een email waarna je kan inloggen. Je kan de datingsite niet op zonder deze mail te valideren. Dat sluit prima aan bij de algemene indruk van de website die erg proper maar ook veilig is.

Op het moment dat je de link hebt gevalideerd kom je terecht op het gedeelte van de datingsite waar gevraagd wordt om je profiel op te stellen. Zo is één van de verplichte vragen heel terecht je kerkelijke achtergrond. Aangezien www.opzoeknaarjou.nl speciaal voor Christenen in het leven is geroepen is het fijn om te zien dat ze hier ook dieper op in gaan. Zo weet je zeker dat jou geloofsovertuiging overeen komt met de persoon waar je mee op date wilt gaan. Ook de intensiteit van het geloof komt ter spraken na aanleiding van de vraag hoe vaak je de kerk bezoekt. Maar wees niet benauwd je kan ook aangeven dat je Christelijk bent maar geen kerkganger.

Opzoeknaarjou Mogelijkheden

Wat erg in het oog springt, op het dating gedeelte van de site, is de navigatiebalk met verschillende opties. Zo kan men kijken welke leden online zijn maar kan je ook opzoek naar andere leden, chatten, activiteiten bekijken en het nieuws doorlezen.

De website is erg actief. Binnen twee minuten na een account geactiveerd te hebben kwam er al een bericht binnen. Daarnaast is het publiek wat op www.opzoeknaarjou.nl komt ook erg gevarieerd. De leeftijden zijn tussen de 18 en 80+ met ongeveer evenveel mannen als vrouwen.

Wat we kunnen concluderen is dat opzoeknaarjou heel erg succesvol is geweest in het opzetten van een datingsite voor de Christelijke Nederlanders. De website wordt druk bezocht en goed onderhouden. Meer kan je van een datingsite eigenlijk ook niet vragen.

Opzoeknaarjou Kosten

Om volledig gebruik te kunnen maken van de datingsite moet je wel een abonnement nemen. De kosten van opzoeknaarjou vallen erg mee. Je kunt al lid zijn vanaf € 4,95 per maand.

 • 12 maanden – € 59,40 (€ 4,95 p/m)
 •  6 maanden – € 34,95 (€ 5,83 p/m)
 •  3 maanden – € 19,95 (€ 6,65 p/m)
 •  1 maand – € 9,95

Betalen kan gemakkelijk en snel via iDeal en overschrijving.

Bezoek Opzoeknaarjou

Ervaringen met Opzoeknaarjou

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik wilde even laten weten dat ik erg blij ben dat er een christelijke datingsite is. Het is fijn om met mensen die hetzelfde in het leven staan als ik de kunnen praten en dat je van te voren niet met de nek wordt aangekeken omdat je in God gelooft.

 • Je kan helemaal niet makkelijk een profiel aanmaken. Je moet een p.c hebben dan kun je pas foto’s plaatsen.
  Er bestaan nog steeds mensen die geen p.c hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *