Parship

hoger opgeleide datingsite parship

Parship

8.2

Design

8.4/10

Prijs

6.9/10

Betrouwbaarheid

9.3/10

Voordelen

 • Persoonlijkeheidstest
 • Serieuze kandidaten
 • Hoog slagingspercentage

Nadelen

 • Aan de prijs

Parship is de grootste en bekendste datingsite voor hoogopgeleide singels in Nederland en is al actief sinds 2001. Dit betekend niet dat de site alleen voor HBO’ers en WO’ers is, maar het kandidaten bestand bestaat hier wel voornamelijk uit. Meer dan 81% van de leden is namelijk hogeropgeleid.

Wat gelijk opvalt bij Parship is dat veel singles echt opzoek zijn naar een serieuze relatie. Parship mag dan iets meer kosten, dit betekend ook dat niet serieuze mensen geweerd worden. De man/vrouw balans op Parship is ook erg goed. Iets meer dan de helft is vrouw en dit is toch iets wat je niet vaak tegenkomt.

Naast dat Parship zich voornamelijk richt op hoogopegeleide singles zie je ook duidelijk wat voor soort leden de datingsite aantrekt. Meer dan driekwart valt in de categorie 30 t/m 55 jaar wat aangeeft dat er serieus opzoek wordt gegaan naar een partner voor een langdurige relatie.

Parship Persoonlijkheidstest

Parship werkt net als bijvoorbeeld eDarling met een persoonlijkheidstest om het matchen gemakkelijker te maken. Hij is niet zolang als die van eDarling, maar afgaande op de matches wordt er wel accuraat weergegeven. Er worden 32 eigenschappen vastgesteld die relevant zijn voor een stabiele relatie waarbij rekening gehouden wordt met de verschillende gewoontes en behoeftes die iedereen heeft. Uiteraard krijg je ook zelf inzicht in de resultaten van de test, wat wellicht ook helpt bij het helpen naar de perfecte partner.

Parship Mogelijkheden

Op Parship vindt maar liefst 32% van de leden een nieuwe geliefde. Ze geven zelfs een contact garantie, wat inhoud dat als je gedurende je lidmaatschap niet met minimaal 5 (bij 6 maanden) en 15 (bij 12 maanden) leden contact heb gehad het abonnement gratis met 6 maanden wordt verlengd.

Parship Inloggen

Aanmelden en rondkijken is gratis. Maak zelf een account aan en ervaar Parship zelf. Met een gratis account kan je profielen bekijken, direct berichten ontvangen en beantwoorden (hier zitten echter wel wat beperkingen aan), een korte evaluatie van je persoonlijkheid, ijsbrekers en glimlachen versturen en foto’s toevoegen.

Parship Kosten

Wil je volledige toegang zodat je onbeperkt berichten kunt uitwisselen, uitgebreid kunt zoeken (zoals de lokale zoekfunctie), weten wie uw profiel allemaal hebben bezocht en een uitvoerig persoonlijkheidsrapport, dan kan je een Premium Lidmaatschap afsluiten. Bij een 2 jarig abonnement kun je al lid zijn voor € 17,18 per maand.

 • 24 maanden – € 412,32 (€17,18 p/m)
 • 12 maanden – € 296,16 (€ 24,68 p/m)
 •  6 maanden – € 269,40 (€ 44,90 p/m)

Betalen kan veilig via iDeal, Credit Card en PayPal. Ook heeft Parship het Keurmerk Veilig daten en is aangesloten bij thuiswinkel waarborg.

Bezoek Parship

Ervaringen met Parship

 • Design

  7.7

  Prijs

  5.9

  Betrouwbaarheid

  8.4

  Leuke site. Ben al een tijdje lid en heb leuke dames ontmoet. Helaas nog niet de ware al hoop ik dat het snel gaat gebeuren want de kosten liegen er niet om. Maar hé je moet er wat voor over hebben om een partner te vinden niet?

 • de contactgarrantie van Parship is een lachertje. Zij stellen dat je hier alleen aanspraak op kan maken indien je tussen de 30ste en 15de dag voor beindiging van je contract je meldt hier gebruik van te maken. Ik weet een maand van te voren toch nog niet of ik niet toch een partner tegenkom? Ik voel me door hen opgelicht

 • Ik ben niet tevreden met parship heb een mand abonnement en ik heb binnen 14 dagen opgezegd en nu zit ik met de deurvorwaarde dat ik niet betalen . Ik heb via opzeggen.nl abonnement opgezegd want parship klantenservice is onbereikbaar telefoon nemen ze niet op en emailen worden niet beantwoord 100 brief naar hun gestuurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.