Qdate

qdate is een leuke datingsite

Qdate

7.8

Design

8.0/10

Prijs

7.5/10

Betrouwbaarheid

8.0/10

Voordelen

  • De site werkt snel
  • Je kunt al rondkijken zonder een profiel ingevuld te hebben

Nadelen

  • Wil je van alle opties gebruik maken, dan moet je premium lid worden

Qdate heeft een nette en overzichtelijke datingsite. De blauwe achtergrond oogt een beetje zakelijk, maar dat maakt het zeker niet storend. Een dame kijkt je lieftallig aan en nadat je op de knop gratis aanmelden hebt gedrukt begint het registratie proces.

Qdate Inloggen

Aanmelden en inloggen op Qdate gaat erg snel. Je hoeft ook niet alle gegevens in te vullen en kan gelijk wat rondsnuffelen op de datingsite. Wil je echter de complete profielen van iemand anders bekijken, dan zul je je profiel moeten afronden. Zo kan je bijvoorbeeld pas een profieltekst van iemand anders bekijken op het moment dat jij een profiel tekst hebt ingevuld. Dit geld ook voor je persoonlijke informatie en informatie over hoe je eruit ziet.

Je begint als proef lid. Hiermee kun je flirts sturen, zoeken tussen de leden, berichten versturen etc. Wil je echter berichten kunnen lezen, dan zal je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen.

Qdate Kosten

Als proefmember kun je dus rond kijken en wat berichten sturen. Je hebt echter niet toegang tot alle functies. Wil je bijvoorbeeld berichten lezen die je hebt ontvangen, of wil je zien wie hebben aangegeven met jou te willen daten dan moet je Premium lid worden.

De datingsite wordt dus pas echt interessant als je een Premium membership hebt afgesloten. Je kunt al lid zijn vanaf 24,90 euro per maand. Gelukkig heeft de site ook een ‘geen date, geld terug garantie’, die er voor zorgt, dat als het echt niet mocht lukken (mits je wel je best hebt gedaan, zie de site voor de voorwaarden) je het aankoop bedrag weer terug krijgt. Dit is een overzicht van de kosten van het premium lidmaatschap:

  • 6 maanden – € 74,70 (€ 24,90 p/m) 
  • 3 maanden – € 89,70 (€ 29,90 p/m)
  • 1 maand – € 39,90

Betalen kan vervolgens veilig en snel via iDeal of Credicard.

Bezoek Qdate

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.