Regioswingers

regioswingers, de datingsite voor swingers uit jouw regio

Regioswingers

7.5

Design

7.5/10

Prijs

7.1/10

Betrouwbaarheid

7.9/10

Voordelen

  • Bekendheid van de tv zorgt voor een leuke hoeveelheid nieuwe mensen
  • Veel mogelijkheden
  • Regio gericht

Nadelen

  • Niet heel erg goedkoop

Regioswingers is een datingsite gericht op swingers die graag in contact komen met andere swingers in hun eigen omgeving. Het is een onderdeel van sexy dating network, een netwerk waar meerdere datingssites op aangesloten zijn. Veel al hebben deze een erotische uitstraling en regioswingers.nl is daar geen uitzondering op.

Op het moment dat je de webpagina opent zie je een mooie achtergrond met daar midden in een groot scherm om jezelf in te schrijven. Regioswingers maakt er geen geheim van dat zij op RTL4 zijn geweest. Trots en prominent hebben zij het bekend van logo op hun site geplaatst. Het is haast alsof ze daarmee willen zeggen dat kwaliteit hierdoor wordt gewaarborgd.

Als je verder naar beneden scrolt zie je een uitleg over de intenties van regioswingers.nl. Zij geven hierbij nogmaals duidelijk aan dat ze gelijkgestemde graag met elkaar in contact brengen voor een spannende, erotische, date. Wel bieden zij de mogelijkheid om je account anoniem te houden.

Regioswingers Inloggen

Het aanmaken van een account is zo gebeurt. Je kiest een gebruikersnaam en vult je basisgegevens in. Daarna word je gevraagd met welke personen je graag in contact wilt komen. Het is geen verplichting om op zoek te gaan naar stellen. Als single swinger ben je net zo welkom. Zo kan je wellicht de man of vrouw van je dromen vinden, waarvan je zeker weet dat zij helemaal akkoord zijn met jou levensstijl en keuzes. Het aanmaken van een profiel is gratis.

Regioswingers Mogelijkheden

Wanneer je bent ingelogd krijg je een menu met heel veel verschillende opties. Het is haast overweldigend hoeveel verschillende mogelijkheden je hebt, maar de navigatiebalk aan de linkerzijde maakt veel goed. Zo realiseer je snel dat je alle mogelijkheden in een overzichtelijk menu hebt terwijl dat in eerste instantie heel anders lijkt.

Als je een profiel hebt op regioswingers.nl krijg je de mogelijkheid om toe te treden tot de chatbox, andere profielen te bekijken, foto’s toe te voegen of zelfs om door foto’s van andere profielen te bladeren en op die manier je match te vinden. Kortom, je hebt opties genoeg om de swinger(s) van je dromen te vinden. Wat wel jammer is, is dat je een VIP-Toegang nodig hebt voor je hiervan gebruik kan maken. Met andere woorden, betalen voordat je ook maar iets kan doen.

Regioswingers Kosten

Eigenlijk heb je totaal geen mogelijkheden om met je gratis profiel in contact te komen met andere leden. Je hebt daarvoor een VIP-Pas nodig en die zijn niet goedkoop. Voor twee weken onbeperkt toegang dien je al €16,- neer te tellen. Dat is dus meer dan een euro per dag. Dit wordt minder naarmate je een langduriger pakket af neemt maar het is moeilijk om te zeggen of het abonnement het geld waard is. De keerzijde hiervan is echter wel dat de mensen die op de swinger datingsite staan serieus zijn en bereid om er voor te betalen. Dit zorgt wel dat er een drempel is en dat er minder mensen zijn die misbruik zullen maken.

Toch is het wel jammer dat je een groot stuk cake wordt voorgehouden maar dat je geen hapje mag nemen. De kosten voor regioswingers zien er als volgt uit.

  •  90 dagen – € 59,99 
  •  30 dagen – € 27,99
  •  14 dagen – € 15,99

Als deelnemer van RegioSwingers.nl kan je veilig betalen via een Online machtiging (NL), Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Overboeking (NL/BE).

Bezoek Regioswingers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.