Rubensdating

Rubensdating

6.7

Design

6.4/10

Prijs

6.3/10

Betrouwbaarheid

7.3/10

Er bestaat online dating voor ouderen, voor jongeren, voor mensen met een bepaalde voorkeur en voor mensen die van een lekker vol lichaam houden. De website rubensdating richt zich op de medemens die zelf wat voller is of juist van vollere mannen/vrouwen houdt. Hun slogan is dan ook heel pakkend; We celebrate curves. 

RUBENSDATING UITSTRALING

Als je de website rubensdating.com voor het eerst bezoekt krijg je meteen zachte en gemoedelijke uitstraling. Vrolijke beelden met mooie paarse tinten waar het vieren van prachtige curves voorop staat! De site is simpel en clean. Je kunt je gelijk aanmelden of nog even verder lezen hoe je precies een profiel opstelt, wat voor foto’s je kunt gebruiken of wat de prijzen zijn van een betaald abonnement. Neem gelijk even een kijkje.

RUBENSDATING INLOGGEN

Als je een account wilt aanmaken bij rubensdating dan dien je eerst een gebruikersnaam en je email op te geven. Vervolgens krijg een activatielink waarmee je verder je profiel kan aanmaken. 

Als je bent ingelogd word je gelijk verzocht een aantal gegevens van jezelf in te vullen. Dit is een verplicht onderdeel om verder te kunnen gaan met het aanmaken van je account. Daarna kan je foto’s uploaden maar word je ook een beetje in het diepe gegooid. Je mag zelf gaan uitzoeken wat waar hoort.

RUBENSDATING KOSTEN

Gelukkig is de layout van rubensdating erg overzichtelijk waardoor je toch wel snel je weg vindt. Zo kan je onder het kopje profiel je verdere gegevens en voorkeuren invullen. Er is geen mogelijkheid tot een eigen inbreng maar wel een grote schare aan vragen. Door dit zo uitgebreid mogelijk in te vullen kan je toch een zeer duidelijk beeld schetsen van wie je bent. Uiteraard telt hier ook de regel voor, hoe meer informatie deste groter de kans dat je wordt aangesproken.

Naast je eigen profiel heb je ook nog een inbox. Je kunt alleen berichten sturen als je een abonnement neemt. De prijs van een abonnement is €10,- per maand.

Betalen kan veilig via iDeal, Paypal of een bankoverschrijving.

De functie, wie is online, is wel voor iedereen beschikbaar. In het kader van privacy dien je wel zelf eerst verplicht een foto te uploaden voordat je die van andere deelnemers kan zien. Dat geldt ook voor de zoekfunctie die je kan gebruiken om naar potentiële kandidaten te zoeken.

RUBENSDATING LEUK

Rubensdating oogt netjes, opgeruimd en betrouwbaar. Het mag dan nog geen grote speler zijn op de datingmarkt, het heeft zeer zeker potentie. Voor iedereen die van een maatje meer houdt is dit dan ook de ideale plek om te beginnen.

Bezoek Rubensdating

Ervaringen met Rubensdating

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.