Rubensdating

rubensdating, de datingsite voor singles met een maatje meer

Rubensdating

6.9

Design

6.5/10

Prijs

6.0/10

Betrouwbaarheid

8.3/10

Voordelen

  • Nette vriendelijk ogende datingsite
  • Speciaal gericht op de wat vollere singles

Nadelen

  • De datingsite is nog niet zo groot, maar heeft wel potentie
  • Lijkt wel wat meer op vrouwen gericht

Er bestaat online dating voor ouderen, voor jongeren, voor mensen met een bepaalde voorkeur en voor mensen die van een lekker vol lichaam houden. De website rubensdating richt zich op de medemens die zelf wat voller is of juist van vollere mannen/vrouwen houdt. Hun slogan is dan ook heel pakkend; Meer is mooi.

Rubensdating Uitstraling

Als je de website rubensdating.com voor het eerst bezoekt dan krijg je misschien niet meteen het idee dat dit een datingsite is. Je oog wordt namelijk meteen getrokken naar artikelen in de categorieën health, love en beauty. Pas als je wat verder kijkt zie je rechtsboven een klein inlogvenster en onder aan de pagina links om je aan te melden en naar informatie over veilig daten.

Dit geheel zorgt er wel voor dat de website een hele zachte en gemoedelijke uitstraling krijgt. Het is een erg aantrekkelijke site maar wel voornamelijk voor de vrouwen. Het heeft namelijk de uitstraling van een echt damesblad en de artikelen in de verschillende categorieën zijn ook dusdanig geschreven. Neem gelijk even een kijkje.

Rubensdating Inloggen

Als je een account wilt aanmaken bij rubensdating dan dien je eerst een gebruikersnaam en je email op te geven. Vervolgens krijg een activatielink waarmee je verder je profiel kan aanmaken. Het versturen van die link duurt echter vrij lang, waardoor je regelmatig je postvakje onnodig aan het vernieuwen bent.

Als je eindelijk bent ingelogd word je gelijk verzocht een aantal gegevens van jezelf in te vullen. Dit is een verplicht onderdeel om verder te kunnen gaan met het aanmaken van je account. Daarna kan je foto’s uploaden maar word je ook een beetje in het diepen gegooid. Je mag zelf gaan uitzoeken wat waar hoort.

Rubensdating Kosten

Gelukkig is de layout van rubensdating erg overzichtelijk waardoor je toch wel snel je weg vindt. Zo kan je onder het kopje profiel je verdere gegevens en voorkeuren invullen. Er is geen mogelijkheid tot een eigen inbreng maar wel een grote schare aan vragen. Door dit zo uitgebreid mogelijk in te vullen kan je toch een zeer duidelijk beeld schetsen van wie je bent. Uiteraard telt hier ook de regel voor, hoe meer informatie deste groter de kans dat je wordt aangesproken.

Naast je eigen profiel heb je ook nog een inbox. Je kan credits kopen waarmee je berichten kan versturen naar mensen van je interesse. Rubensdating.com geeft je standaard 1 credit. Er is ook een chatbox, maar daar kan je pas in op het moment dat je een lidmaatschap afneemt. Dit kan al vanaf €7,95 per week.

  •  6 maanden + 30 gulle gevers credits – € 59,95 (€ 9,99 p/m)
  •  3 maanden + 15 gulle gevers credits – € 34,95 (€ 11,65 p/m)
  •  1 maand + 7 gulle gevers credits – € 12,95
  •  7 dagen + 3 gulle gevers credits – € 7,95

Betalen kan veilig via iDeal, Paypal of een bankoverschrijving.

De functie, wie is online, is wel voor iedereen beschikbaar. In het kader van privacy dien je wel zelf eerst verplicht een foto te uploaden voordat je die van andere deelnemers kan zien. Dat geld ook voor de zoekfunctie die je kan gebruiken om naar potentiele kandidaten te zoeken.

Rubensdating Leuk

Rubensdating oogt netjes, opgeruimd en betrouwbaar. Het mag dan nog geen grote speler zijn op de datingmarkt, het heeft zeer zeker potentie. Voor iedereen die van een maatje meer houdt is dit dan ook de ideale plek om te beginnen.

Bezoek Rubensdating

Ervaringen met Rubensdating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *