SDC (Swingers Date Club)

swingers date club, de datingsite voor swingers in nederland

SDC

7.2

Design

6.8/10

Prijs

7.1/10

Betrouwbaarheid

7.7/10

Voordelen

 • Grote groep mensen met dezelfde interesses
 • Zowel nationaal als internationaal
 • Ook reizen en events

Nadelen

 • Verwarrend design
 • Rommelig opgezet

SDC staat voor de SwingersDateClub, een online website waar swingers andere mensen kunnen ontmoeten. Als je de pagina opent komt de felrode kleur je gelijk tegemoet, vergezeld met een halfnaakte, blonde, vrouw. Het is een schreeuwerig intro en lijkt zelfs enigszins goedkoop.

Toch kan je er niet om heen dat de datingsite ontzettend populair blijkt te zijn. SDC doet dat heel erg handig. Zij hebben linksboven op de pagina een overzicht geplaatst met het aantal nieuwe leden en het aantal dat er op dit moment online is. De nummers liegen er niet om.

SDC (Swingers Date Club) Evenementen

SDC.com is meer dan een datingsite alleen. Zij zorgen er voor dat swingers uit de schaduwen durven te treden en met elkaar in contact weten te komen. Dit doen zij met behulp van het internet maar ook door een hele hoop evenementen te organiseren. Op de website kan je alvast een beetje een indruk krijgen door teksten en foto’s.

De SwingersDateClub verzorgt daarnaast ook reizen voor stellen en singles die graag in contact komen met andere swingers. Op deze reizen bieden zij onder andere zwembadparties, thema-avonden en leuke dates aan.

SDC (Swingers Date Club) Inloggen

Het aanmaken van het profiel is gratis. Er word je gevraagd om aan te geven of je als stel of als enkele persoon wilt inschrijven. Hierdoor krijg je gelijk de indruk dat iedereen welkom is op www.sdc.com. Als je een profielnaam en wachtwoord hebt verzonden kan je gelijk aan de slag met je account. Let hiervoor op dat je wordt doorgelinkt naar een nieuwe pagina.

Je komt terecht op een pagina waar je naar jou voorkeuren wordt gevraagd. Wat opvalt is dat deze pagina qua lay-out totaal anders is dan de beginpagina. Geen schreeuwerige rode kleur maar een zwarte achtergrond en witte tekst. Je schiet dus echt van het ene uiterste in het andere. Professioneel oogt het in ieder geval niet.

Als je je profiel hebt ingevuld naar jou wens kan je door naar het dategedeelte. Je wordt wel eerst geconfronteerd met een pagina vullende advertentie. Vervolgens kom je op een site die wederom een zwarte achtergrond heeft maar nu aangevuld wordt door een blauwe en paarse balk. Aan de linkerzijde vind je een navigatiemenu en bovenaan kan je naar de chat of je berichten. Houdt er rekening mee dat www.sdc.com regelmatig een pop-up opent met reclame.

SDC (Swingers Date Club) Rommelig

De datingssite is helaas moeilijk één geheel te noemen. Alles staat door elkaar en er is een veel te grote lijst met mogelijkheden in het menu. Het is daardoor heel moeilijk om te beslissen waar dat je wilt of zelfs maar kan beginnen. Dit is zonde want als gebruiker raak je daardoor vrij snel de aandacht kwijt. Één overzichtelijk hoofdmenu met daaronder submenu’s had al een hoop gedaan.

Wat wel echt de moeite is op SDC is de chatbox. Je kan hier kiezen uit verschillende landen en vaak zijn de chats overvol. Het is vrijwel een garantie om in contact te komen met andere swingers en dat is natuurlijk de hoofdzaak van de datingssite.

SDC (Swingers Date Club) Kosten

SDC is gewoon de grootste datingsite voor swingers. Daarnaast wordt er veel georganiseerd en kan je met mensen in jouw regio vinden, maar ook in andere landen. Om echter als volwaardig lid gebruik te kunnen maken van de site, wat onder meer inhoud dat je zowel kan lezen als schrijven in de chatroom, speeddaten, alle foto’s kunt zien en tal van andere dingen, komen er wel kosten bij kijken. Je bent echter al volwaardig lid vanaf € 8,33 per maand.

De kosten zien er zo uit:

 • 12 maanden – € 99,95 (€ 8,33 p/m)
 •  6 maanden – € 66,95 (€ 11,16 p/m)
 •  3 maanden – € 39,95 (€ 13,32 p/m)
 •  1 maand – € 19,95

Ook wordt er via de mail regelmatig een Lifetime lidmaatschap aangeboden. De kosten hiervan bedragen € 124,99 gelijk en na 30 dagen weer € 125,00. Hierna ben je voor altijd lid zonder extra kosten.

Betalingen kunnen trouwens via Credit Card, iDeal, Google Wallet of Payza. Je kunt echter ook contant geld versturen.

Gelijk gratis aanmelden bij SDC

Ervaringen met SDC (Swingers Date Club)

 • Design

  10

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik denk dat niet veel mensen er voor uit durven te komen dat ze swingen. Ik wel hoor, ik schreeuw dat het liefst van de daken! Maar ja… dat mag niet van de politie. Dus maar een leuke account aangemaakt op SDC. Moeten jullie ook doen!!

 • Design

  10

  Prijs

  7

  Betrouwbaarheid

  8

  Ik kan het wel waarderen dat jullie ook aandacht aan deze website besteden. Je ziet maar op weinig plaatsen dat dit in het licht wordt gezet. SDC mag visueel niet heel erg mooi zijn maar veel hebben wij swingers niet. Ik grijp het dus met twee handen aan.

 • Design

  2.7

  Prijs

  0.5

  Betrouwbaarheid

  0.6

  Sdc is marktleider op het gebied van swinger’s-website’s.
  Dat heeft al voordeel dat er veel leden zijn maar als nadeel dat ze wegkomen met een slecht werkende site.
  De contributie is erg hoog en dan staat de site ook nog vol met reclame.

 • Design

  2.4

  Prijs

  1

  Betrouwbaarheid

  0.5

  SDC blijkt een site te zijn waarop ontzettend veel amateurhoeren werkzaam zijn, onder het mom van ‘swingen’.
  Zij geven zogenaamde ‘feestjes’, bij hen thuis. Er zijn meestal 2 a 3 amateurhoeren aanwezig met hun partners, de pooiers.
  Er komt een groot overschot aan single mannen op zulke avonden, dat zijn de hoerenlopers die thuis hun vrouw nietsvermoedend op de bank hebben zitten. Er wordt flink voor betaald. Zo’n 150-200 euro per avond is het welkomsttarief voor een single man.
  Harddrugs zijn in grote mate voorradig bij de hoeren en pooiers thuis.
  De kinderen van de hoeren en pooiers liggen vaak boven nietsvermoedend in bed…… en nu maar hopen dat ze niet per ongeluk naar beneden komen om mama onder het toeziend oog van papa ‘aan het werk’ te zien.

  Waarschuwing voor alle leuke, lieve, aantrekkelijke en fantastische vrouwen nietsvermoedend thuis op de bank…; ‘Nee hij loopt niet op de wallen, hij heeft geen vaste minnares, het is niet die leuke vrouwelijke collega… hij is lid van SDC; hij neukt met hoeren en gebruikt harddrugs!!!

  PS. Natuurlijk zijn er ook ‘echte swingers’ actief op SDC. Alle respect voor deze eerlijke oprechte mensen, bij wie het niet om geld, vuile spelletjes en bedrog gaat.

 • Design

  4

  Prijs

  0

  Betrouwbaarheid

  2

  Afgelopen maanden heb ik SDC gebruikt. Ze bieden verschillende abonnementsvormen aan: bijvoorbeeld 1 maand, 3 maanden, een halfjaar en een jaar, waarbij de prijs per maand uiteraard telkens goedkoper wordt: EUR 30 voor 1 maand en ca 15 per maand als je een 3 of 6 maanden abonnement neemt.
  Omdat ik geen ervaringen met de site had, heb ik om te beginnen een abonnement van een maand genomen.

  Inmiddels zijn we 4 maanden verder en kwam ik er achter dat ze het abonnement telkens stilzwijgend verlengd hadden en hiervoor telkens het hoogste maandtarief via mijn creditcard afgeschreven hadden.
  Dit vind ik persoonlijk nogal onfatsoenlijk: ik zou het normaal gevonden hebben als ze na de eerste maand een mailtje hadden gestuurd, met de vraag of je je lidmaatschap wilt verlengen en zo ja, of je dit opnieuw voor een maand wilt doen, of voor een langer periode.

  Mijn ongenoegen heb ik aan hun heldpdesk kenbaar gemaakt, maar van enige klantvriendelijkheid was geen sprake. Het antwoord bevatte teksten als: “het is niet ons probleem” en “dan moet je maar beter lezen”. Het ‘beter lezen’-aspect is ongetwijfeld waar, want het zal in de kleine lettertjes hebben gestaan, maar dan blijf ik het alsnog erg klantonvriendelijk vinden.
  Een antwoord in de trant van ‘we vinden het heel vervelend voor je, maar bij het inschrijven hebben we dit expliciet benoemd, dus helaas kunnen we weinig voor betekenen’ zou al van veel meer empathie getuigd hebben.

  Omdat hun reactie niet bevredigend was, heb ik nog een mail gestuurd. In deze mail heb ik op een duidelijke, maar correcte wijze mijn ongenoegen geuit. Ook heb ik gezegd dat ik mijn ervaringen op fora als deze zal plaatsen. Voor SDC was dit aanleiding om mij per direct te verbannen: binnen enkele uren kreeg ik een mail dat mijn lidmaatschap per direct beeindigd was.

  De laatste abonnementstermijn heb ik dus wel volledig mogen betalen, maar van de site gebruik maken kan niet meer.

  Naast klantonvriendelijk moet ik dus helaas zeggen dat ook het woord ‘oplichting’ bij mij naar boven komt. Dat is jammer, omdat de meeste andere mensen die van de site gebruik maken een aardige indruk achter gelaten hebben. Alleen de organisatie / Helpdesk vind ik ondermaats. Helaas zijn internet organisaties zeer lastig benaderbaar en geeft dat hen het gevoel dat ze alles kunnen maken. Als dit echter de praktijk was geweest bij een kabelmaatschappij, energie bedrijf of financiele instelling, dan hadden ze binnen de kortste keren Kassa / Radar op hun stoep staan.

  Dus: SDC, doe iets aan je klantvriendelijkheid! Op deze manier win je klanten voor je en zul je meer geld verdienen, dan met deze intransparante methoden.

  • Beste Diver,

   Dating site’s en andere ook hebben een automatische verlenging van je abonnement. Dat is standaard bij je inschrijven. Alleen de overheid kan hier iets mee doen en als consument kan je blijven klagen, maar daar schiet je niks mee op.
   Gewoon goed opletten bij je inschrijving.
   Wat betreft je verbanning, dat hoef je niet te accepteren, schakel daarom een jurist in. De kosten hiervan kan je bij SDC neerleggen.

   Behalve je abonnements perikelen bij SDC heb je nog leuke contacten gehad/gemaakt?

   • bezorgde burgers

    Welke jurist hebben jullie in de arm genomen
    Ons is ook wat overkomen laatst.
    En wij gaan ze zo wie zo bij de polite melden omtrent hun gedrag

 • Design

  3.5

  Prijs

  1.1

  Betrouwbaarheid

  1.1

  Wilde ons zojuist aanmelden, maar na het lezen van de reacties gaan ze onze deur maar voorbij! Heeft iemand goede ervaringen met een betrouwbare swingers datingsite?

 • Joerie tampeloerie

  Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Neukuh!

 • Design

  6

  Prijs

  7.5

  Betrouwbaarheid

  9

  Wij zijn nu bijna 2 jaar naar volle tevredenheid lid van SDC.
  De site ziet er ouderwets uit en is niet logisch ingedeeld.
  Dat is even wennen maar inmiddels kunnen we er goed mee overweg.

  Er zijn niet veel fake profielen omdat het een betaalde site is.
  Single mannen zijn (indien opdringerig) makkelijk te blokkeren.

  Via SDC kunnen we redelijk makkelijk met stellen in contact komen die we leuk vinden.
  En als ze ons ook leuk vinden spreken we ergens af.
  Uiteraard controleren we eerst zelf of ze echt zijn.

  Een lifetime abo (2x €125.-) is best veel geld dachten wij, maar het is het ons waard geweest.
  En zelfs nu er aan ons verder niks te verdienen valt blijft de helpdesk direct reageren op onze vragen.

 • Om te beginnen, ja we hebben leuke contacten opgedaan maar ook heeel veeel minder leuke. Mensen te stoned om op hun benen te staan, mensen die foto’s van het internet gebruiken of foto’s van 100 jaar geleden, dus in het echie niet herkenbaar! Wat ons vooral opviel was het hoge meepraat gehalte in de chat, een vaste kliek die elkaar schijnt te kennen en oh wee als je een afwijkende mening verkondigd of mensen aanspreekt op het gebruik van internet plaatjes. Krijg je van de helpdesk/moderator op je donder, een moderator die ook gewoon mee zit te zwetsen een moderator onwaardig. Het is nu eenmaal eenvoudig via een reverse image search een internet plaatje te achterhalen SDC, tegen jullie eigen statuten! Kortom vele WAP/druggebruikers en een hoog plakplaatje gehalte maar ook leuke mensen al lijken die echt in de minderheid.

  Kortom, zoek je afleiding, plaatjes kijken of meezwetsen in de chat en je vrouw te laten zien snel proberen. Zoek je echt serieuze nette opgeleide mensen zoek elders.

  Oh ja we kennen verschillende mensen wiens profiel gewoon werd opgeheven zoals hierboven al eens werd gemeld omdat ze “commentaar” hadden. Een ander geluid wordt niet geduld, in de SDC pas lopen anders naar je centen fluiten zonder hoor wederhoor. Ja dit waren allemaal mensen met een lifetime membership!

 • Design

  10

  Prijs

  0

  Betrouwbaarheid

  10

  Zie ik deze trend ook op sdc terug ?

  Waar je de sub-dom verhoudingen al heel duidelijk terug ziet komen is bij de online camsite’s van tegenwoordig “voor koppels” waar tegenwoordig veel mensen naar kijken… hier zie je rollenspellen terug komen waarin bijvoorbeeld, toevallig een vriend of vriendin op bezoek komt en wanneer de dame of heer dan naar de keuken loopt gaan zij te keer voor de webcam, voor hun duizenden toeschouwers, ben er van overtuigd dat dit soort rollenspellen trends zetten in de slaapkamers van tegenwoordig… https://bit.ly/32r8uEE

 • SDC is het nieuwe NSB

  Design

  4.5

  Prijs

  0

  Betrouwbaarheid

  0

  Waardeloze, en belachelijk slechte, klanten service en de cyber security is zo lek als een mandje.
  Leuke site met een aantal swingers.
  Ze doen zich groter voor dan dat ze wereldlijk zijn.
  Als je nagaat dat er maar 200 in de Nederlandse chatroom zitten en 50 max in de Amerikaanse .. do your math

  Ze gebruiken profielen van proefleden als marketing tool. Maken ze online leden van.

  Wil je helpen met een fatsoenlijke bescherming van leden dan voelen ze zich aangevallen, en geven een waarschuwing of wissen jouw profiel

  Wil je gehackt worden, of mensen die geen reet om jou veiligheid geven… ga dan op SDC staan.

 • Design

  1.5

  Prijs

  3.5

  Betrouwbaarheid

  6.5

  Lovely website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *