SecondLove

secondlove de datingsite voor vreemdgaan of een affaire

SecondLove

7.7

Design

7.8/10

Prijs

6.7/10

Betrouwbaarheid

8.6/10

Voordelen

 • Discreet contact leggen voor een avontuurtje
 • Ook internationaal gericht wat de site zeer geschikt maakt voor een zakenreisje
 • Veel leden

Nadelen

 • Prijs is aan de hoge kant
 • Design mag wel wat vlotter

De datingsite Secondlove adverteert met de boodschap dat zij er zijn voor een leuk avontuurtje naast jouw vaste relatie. Wat opvalt als je de website bezoekt is dat zij zich heel erg richten op of hem of haar. Je krijgt een eigen intro, afhankelijk van je geslacht. Bij de mannen richt men zeg op de gedachten dat monogaam niet natuurlijk voor ons is. Bij de vrouwen richt men op de sleur in onze relaties. Het is pakkend en doelgericht.
Je kunt vanaf de hoofdpagina een hoop informatie lezen over onder andere polygamie en vreemdgaan. Hier wordt, door middel van onderzoeken en cijfers, heel duidelijk benadrukt dat het geen taboe meer is en zelfs een onderdeel van onze natuur. Secondlove doet er alles aan om je zoveel mogelijk thuis te laten voelen.

Secondlove Inloggen

Wat ook opvalt is dat er heel duidelijk wordt aangegeven dat alle profielen handmatig worden gekeurd. Op die manier houden ze de standaard hoog en weet je zeker dat je met een serieuze date aan het praten bent. Het aanmelden bij Secondlove is gratis.

SecondLove Vreemdgaan

Secondlove bied verschillende manieren van vreemdgaan aan. Je kan het mild houden en online flirten met verschillende mensen. Ook kan je op echte dates gaan met getrouwde of gebonden mensen. Dit hoef je niet enkel te beperken tot ons eigen kikkerlandje. Je kan ook op een internationale date gaan naar onder andere Spanje, België, Portugal, Brazilië, etc. Je kan je zakenreisjes dus een heel stuk spannender maken met behulp van deze datingssite.

SecondLove Discreet

De datingsite is heel erg discreet. Ten eerste dient je profiel gekeurd te worden voor je het date gedeelte ook maar kunt benaderen. Daarnaast laten zij zelf aan jou over wat voor foto je wilt plaatsen maar raden zij aan om deze uniek te houden. Plaats dus geen foto die je ook op Facebook hebt staan want dan bent je mogelijk makkelijker te vinden.

Secondlove maakt er ook heel duidelijk een punt van dat zij uw gegevens absoluut niet aan derden verstrekken. Dit is in strijd met hun gevoel van discretie. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in eens allemaal spammailtjes over vreemdgaan en seks gaat ontvangen die je wel eens zouden kunnen ontmaskeren.

SecondLove Kosten

Het datinggedeelte van www.secondlove.nl is gelijk aan iedere andere datingsite. Je kan op zoek naar mannen of vrouwen in een leeftijdscategorie en woonplaats die je bevalt. Daarnaast kunt je met elkaar flirten door elkaar een leuke wink te sturen.

Wil je gebruik maken van faciliteiten zoals het versturen van berichten of de chatbox, dan dien je een full membership te nemen. Normaal gesproken bedragen de kosten bij SecondLove € 69,95 per maand, maar nu krijg je tijdelijk 2 maanden voor deze prijs. Dit is zeer zeker aan de hoge kant maar je weet wel zeker dat je op een discrete site met serieuze dates terecht bent gekomen. Je hoeft overigens niet bang te zijn over de afschrijving, deze wordt gedaan onder de naam Buckaroo. Er wordt dus niet verwezen met de betaling naar secondlove. Meldt je je trouwens als vrouw aan dan is de kans groot dat je een volledig gratis abonnement krijgt aangeboden voor 2 maanden.

Betalingen gaan veilig en snel via iDeal, Bancontact/MisterCash, Credit Card, Paypal, overboeking of zelfs contant. 

Bezoek SecondLove

Ervaringen met SecondLove

 • Design

  8

  Prijs

  5

  Betrouwbaarheid

  8

  Ik was zelf een beetje huiverig voor deze website. Wat nou als mijn man er achter komt? Heb mezelf toch ingeschreven want ik vindt het stiekem wel spannend. Nu maar hopen dat ie het niet ziet.

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Kheb via deze site een lekkere scharrel opgedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.