SF Dating, Secretflirt

casual datingsite secretflirt

Secretflirt

7.7

Design

8.4/10

Prijs

7.2/10

Betrouwbaarheid

7.4/10

Voordelen

 • Goed werkende datingsite voor casual dating
 • Weinig tot geen nep profielen
 • Verzorgt design

Nadelen

 • De prijs, zeker bij korte looptijd is best hoog

Bij het openen van de pagina van casual datingsite Secretflirt (SFdating) komt er je een scherm tegemoet wat je eigenlijk niet zo maar verwacht bij een datingsite. Felle paarse kleuren op een zwarte achtergrond en cartooneske thumbnails om de boel op te vrolijken. Aan de bovenkant is de website, bewust of niet, te krap afgesneden waardoor het lijkt alsof er nog een heel stuk boven zit. Je probeert dus een paar maal omhoog te scrollen voordat je tot de conclusie komt dat het niet beter wordt dan dat het is.

SFdating (Secretflirt) Inloggen

Secretflirt doet niet veel meer dan de meeste andere datingsites gericht op casual contact en of vreemdgaan, maar ze zijn er wel heel eerlijk en direct over. Je maakt een profiel aan, legt contacten met andere gebruikers en probeert op die manier te kijken hoe goed je nog in de markt ligt. Uiteraard allemaal erg beschermd en anoniem. Een profiel aanmaken is verder geheel gratis en als gratis member kan je 6 gratis eerste berichten sturen per dag en 6 reacties lezen. Daarnaast kan je ook zien of je berichten gelezen zijn, foto’s afschermen en plaatsen en vrijgegeven profielen bekijken.

Mocht je verder in contact willen treden met iemand dan dien je een TopMember te worden. Daar krijg je voor in de plaats dat je ongelimiteerd berichten kan sturen. Daarbij kan je ook nog zogenoemde flirts sturen en externe contactgegevens uitwisselen.

SFdating (Secretflirt) Tevreden

Secretflirt geeft zelf al aan dat zij er niet op gericht zijn om zo veel mogelijk betaalde klanten te werven. Zij willen graag mensen die gelukkig zijn. Om die zelfde reden krijgen nieuwe klanten die op zoek zijn naar een man de eerste week gratis toegang tot het TopMember abonnement. Zo hopen zij een hele hoop klanten tegemoet te komen en tevreden te houden.

Daarnaast is casual datingsite Secretflirt erg streng op de profielen. Valse profielen worden niet geaccepteerd en meteen verwijderd. Je zult dus heel weinig fakers tegen komen en je hoeft je geen zorgen te maken dat je berichten krijgt van dames of heren die je iets willen verkopen.

Secretflirt Kosten

Als een gratis member is het gebruiken van Secretflirt wellicht een beetje frustrerend. Je kan immers maar één bericht per profiel sturen en als je iemand echt leukt lijk te vinden dan zal je aan het betaalde abonnement moeten om verder met elkaar in contact te komen. Om deze reden gaat het leggen van contact op de website ook gelijk wat moeizamer. Iedereen met een gratis abonnement is voorzichtig met zijn 6 berichten per dag.

Het geheel wordt pas echt leuk als je als TopMember gewoon lekker de website kan verkennen zonder dat je de druk van de gelimiteerde berichten voelt. Pas op het moment dat de communicatielijnen open staan kan je genieten van wat deze, verder zeer professionele, datingsite je te bieden heeft. Dat blijkt achteraf meer dan voldoende te zijn. Dit is een overzicht van de kosten om TopMember te worden:

 • 1 jaar – 147,99 (13,25 p/m)
 • 6 maand – € 97,99 (€ 16,60 p/m)
 • 3 maand – € 67,99 (€ 22,55 p/m)
 • 1 maand – € 29,99

Betalen kan vervolgens via iDeal, Paypal of Credicard. Er vindt verder nooit een automatische verlenging of afschrijving plaats. Wanneer je niet verlengt wordt je simpelweg weer gratis member.

Bezoek SF Dating

Ervaringen met SF Dating, Secretflirt

 • Design

  7.8

  Prijs

  4.4

  Betrouwbaarheid

  7.9

  SecretFlirt is echt een uitstekende site. Heb er veel plezier beleefd en veel leuke dates aan overgehouden. Geen trucjes of foefjes en rare spelletjes van de site uit meegemaakt. Heldere site, eerlijk over wat ze bieden en voldoende kwaliteit.
  Helaas zijn er maar weinig sites in dit genre die deugen. SecretFlirt deugt in elk geval

 • Design

  8

  Prijs

  7.8

  Betrouwbaarheid

  8

  Deze site werkt prima. Het geeft mij niet het gevoel dat ik puur om de “seks” opzoek ben naar iemand anders. En dat is ook niet wat ik zoek. Een zoek een maatje om af een toe wat meer mee te doen en dat is precies waar ik hier wat ik hier vind.

  De site is aan te raden aan iedereen met een druk bestaan, maar toch af en toe wat genegenheid zoeken. Ik heb geen tijd naar een cafe of club te gaan om vervolgens daar nog iemand te vinden die er hetzelfde in staat als ik. Secretflirt bespaart mij een hoop ellende en daar heb ik best wat geld voor over. Het kost wat, maar mijn tijd kost ook veel.

 • Rick de Vries

  Design

  8

  Prijs

  2

  Betrouwbaarheid

  3.5

  Twijfelachtig gedoe.
  Ik ben een ervaren internetdater. Heb doorgaans veel succes op SL. Tientallen dates, en ik meen het.
  SF is dubieus. Eén dag SF en je loopt tegen de volgende kopregels aan:

  * ‘Serendipity Let it find you’
  * ‘Release the beast’
  * You killed the fox mister’
  * Life is an advendture so enjoy it’

  En om het af te leren:

  * Hello, is it me you’re looking for’

  Nou ja… Beetje beroerde tekstschrijver, zullen we maar zeggen. En dat geldt ook voor veel Nederlandtalige kopteksten. Zo doorzichtig…

  Gaan we naar de profielteksten. Oef… Ook heel veel van hetzelfde. Holle frasen. Copy-shit. Nietszeggend en…. let eens op het gebruik van de aandachtspunten ná de zinnen. Vier stuks (….). En drie is gebruikelijk (…). De smileys ook: opvallend vaak: ;). Terwijl dit gangbaar is: 🙂 Toch?
  De kritische lezer prikt er dwars doorheen. Jammer, het team van SF. Hoezeer je ook probeert SF in de markt te zetten als ‘integer, betrouwbaar en met 100.000 procent gecheckte profielen’. Kolder. Bedrog. En onzin. Even een gratis abonnementje. Lezen. Kritisch, vooral. En je weet: je wordt bedonderd.
  Lichtpuntje! Ik vond een paar (paar!) profielen van vrouwen die ik eerder op SL had ontmoet. Jaja, heb er zelfs wat mee gehad.
  Maar die vormen de uitzondering die de keiharde regel bevestigt: SF? Niet doen! Zonde van je geld.

 • Design

  8.5

  Prijs

  2.4

  Betrouwbaarheid

  2.5

  Ik las je beoordeling Rick. Ik ben maar eens gaan kijken. Je hebt helemaal gelijk. Hier zit een addertje onder het gras, Ik vond al die engelse koppen ook opvallend. Ook de profielteksten lijken vaak wel erg veel op elkaar. Ik vond het ook raar dat vrouwen waar je interesse voor hebt vaak online zijn als je inlogt. Misschien doen ze dat om je een abonnement te laten nemen? Want alleen dan kan je contact maken.
  Ik nam een abonnement van 30 euro en toen bekeken ze mijn profiel niet meer. Erg raar.
  Ik geloof niet zo in secretflirt. Volgens mij is het een heel slimme geldmachine. Met Rick eens. Niet doen.

 • Design

  8.7

  Prijs

  1.1

  Betrouwbaarheid

  0

  Opgelet: wat in de review staat klopt niet (meer). Je krijgt geen gratis week Topmember en je mag ook geen 6 berichtjes per dag sturen. Je mag een bericht per dag sturen, en geen twee berichtjes naar hetzelfde profiel en ook niet naar iemand die je al heeft gecontacteerd.

  Vooral het feit dat ze nieuwe members in tegenstelling tot vele andere datingsites geen 3 dagen Topmember account geven om de volledige mogelijkheden van de site uit te proberen, toont aan dat ze wat te verbergen hebben.

  En inderdaad: eens je betaalt, krijg je nauwelijks aandacht van de vrouwen. Van 50 berichtjes die ik heb geschreven kreeg ik welgeteld 1 antwoord. Er zitten veel en veel meer actieve mannen op de site dan actieve vrouwen. Dus een vrouw met beetje interessant profiel krijgt meteen honderden berichten, zo dat ze je niet zien staan. (Zelf uitgeprobeerd)

  En uiteraard kunnen ze niets tegen valse profielen doen. Ze sluiten een profiel af als daar overduidelijk fake foto’s in staan. Maar je kan heel makkelijk meerdere profielen met hetzelfde mailadres aanmaken (zelf geprobeerd) en ik kon zonder problemen ook een paar fakes maken.

  Als je naar de redactie schrijft worden je berichtjes door een enkele medewerker beantwoord, onder verschillende fake vrouwennamen.

  Verder is de site ook echt duur!

  Het enige positieve wat ik kan schrijven is dat de site mooi oogt en overzichtelijk is.

  Ik raad deze website met klem af!

 • Uitkijken! Site is gehacked, en priveberichten worden door scammers gebruikt in afperspogingen. Beheerders reageren niet op vragen daarover. Wees gewaarschuwd!

 • Design

  8.9

  Prijs

  6.7

  Betrouwbaarheid

  10

  Ben al zeker 5 x TopMember op SF geweest. Nooit heb ik iets nepperij meegemaakt. Nooit. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat SF.dating ( of secretflirt) een eerlijk beleid heeft en mannen niet bedondert. Een mooi begin. Maar daarmee ben je niet klaar en heb je nog geen date! Je moet echt je volle best doen want de dames krijgen genoeg aandacht. En als je er als man niet goed uitspringt val je buiten de boot. Mijn tip is: zet de allerbeste foto’s die je hebt in je profiel en stuur gewoon leuke lieve berichtjes weg. Geduldig zijn.., en dan komt er echt iets uit. Dat is mijn ervaring..
  Sf werkt echt… er is dus hoop ( want wat zijn en toch een hoop valse sites met nep en rotzooi). SF is een goede betrouwbare site. Neem dat maar van mij aan.

 • Design

  9

  Prijs

  6

  Betrouwbaarheid

  1

  Foto’s geplaatst op deze site kunnen worden gedownload. De redactie van SF hierop gewezen en waarschuwing geplaatst in mijn profieltekst. Mijn profiel is nu geblokkeerd. Een keer raden waarom.

 • Design

  7

  Prijs

  5

  Betrouwbaarheid

  8

  Secretflirt stelt me niet teleur. Ben een aantal maal Topmember geweest en dat kost een flinke duit. Misschien is SF eigenlijk wel te duur. En eerlijk is eerlijk, als man heb je ook niet altijd succes.

  Mannen die beweren dat je genept wordt zijn denk ik niet leuk genoeg, want ik heb gewoon dates gehad. Momenteel met een bijzonder leuke vrouw, dus het is mijn tijd en geld absoluut waard geweest. Je moet wel met afwijzing om kunnen gaan. 90% van de tijd schiet je mis, of past de vrouw in kwestie niet bij je. Die andere 10% is het raak. Zorg ervoor dat je te allen tijde beleefd, geduldig en prikkelend blijft. Zorg voor een goede profieltekst, duidelijke foto’s en vanzelf is er een vrouw die voor jou gaat. En daarvoor hoef je echt geen woest aantrekkelijke man te zijn die de vrouwen voor het oprapen heeft.

  Verbeterpunten voor deze site: de prijs is, zeker gezien de technische werking op mobiele devices, veel te hoog. Ik snap dat mannen als ik die dan toch betalen niet bijdragen aan het verlagen van de prijs maar ik wil het toch gezegd hebben. Technisch rammelt de site nog wel eens op mobiel. Scrollfuncties die niet werken, opties die verdwijnen. Best irritant.

  Als je het geld er voor over hebt dan is SF de moeite absoluut waard. Meer dan welke andere site dan ook heb ik hier succes gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *