Seniorengeluk

seniorengeluk is de datingsite voor 50plussers en senioren

Seniorengeluk

7.6

Design

6.2/10

Prijs

7.7/10

Betrouwbaarheid

8.8/10

Voordelen

  • Grote datingsite speciaal gericht op senioren
  • Inschrijven gaat snel en gemakkelijk

Nadelen

  • Design is sterk verouderd
  • Site mag overzichtelijker

Internetdating is een hot item in Nederland. Steeds meer mensen schakelen de hulp van een computer in om in contact te komen met gelijkgestemde. Het is gebleken dat het contact leggen via een datingsite drempelverlagend werkt. Veel van deze contacten draaien uit op een succesvolle date en inmiddels is 1 op de 5 stellen in Nederland voortgevloeid uit online contact. Men kan dan ook met een gerust hart zeggen dat online dating voor iedereen is.

Ook mensen die wat ouder zijn kunnen online in contact komen met gelijkgestemde die van dezelfde leeftijd zijn. Dit is een belangrijke ontwikkeling want 30% van de Nederlandse inwoners is 50+. Dat is dus een hele grote groep om rekening mee te houden. Dat is dan ook exact het gene wat seniorengeluk.nl doet.

Seniorengeluk Aanmelden

De website is een onderdeel van SafeDatingNetworks, een netwerk met al vele andere datingsites in hun beheer. Zij richten zich op een serieus publiek en willen mensen graag bij elkaar brengen. Zij gebruiken daar hun jarenlange ervaring in de datingwereld voor. Op de website kan je dan ook veel succesverhalen lezen van ouderen die je al voorgingen op deze site.

Seniorengeluk maakt zijn naam ook waar. Op de website dien je de minimale leeftijd van 45 jaar te hebben. De maximale leeftijd is 99. Met maandelijks zo’n 5000 nieuwe leden lijkt dit concept heel goed aan te slaan. Het is dan ook mooi meegenomen dat inschrijven geheel gratis is. Neem gelijk een kijkje.

Seniorengeluk Inloggen

De layout van de website is wat verouderd en zou zeer zeker mooier en gemakkelijker kunnen. Na het inschrijven kom je namelijk direct in het hoofdmenu terecht en deze oogt in eerste instantie behoorlijk rommelig. Er wordt wel met categorieën gewerkt, maar er zijn vele opties.

Toch kan je als een gratis lid maar een enkel van die opties gebruiken. Je kan standaard berichten sturen om iemand aan te geven dat je interesse hebt. Een soort van knipoog. Daarnaast kan je profielen en profielfoto’s bekijken.

Seniorengeluk Kosten

De echte opties komen echter pas op het moment dat je een abonnement neemt. Je wordt dan een VIP. Dit houdt in dat je onbeperkt berichten kan versturen, je kan zien wie jou profiel heeft bezocht en zelfs gebruik kan maken van een chatbox. Er komen dus een hele hoop opties vrij op het moment dat je VIP wordt. Je betaald hier maximaal €15,99 per twee weken voor.

  •  90 dagen – € 59,99 
  •  30 dagen – € 27,99
  •  14 dagen – € 15,99

Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschrijving of via een contante betaling.

Seniorengeluk Goed begin

Seniorengeluk.nl is een goed begin. De website mag dan een beetje rommelig ogen, het bied je wel alles wat je nodig hebt voor het internet daten. Op het moment dat de website opnieuw georganiseerd zou worden en een spreekwoordelijk likje verf zou krijgen, zou het nog populairder kunnen worden dan het momenteel al is.

Beoordeel een boek echter niet bij zijn kaft. Schrijf je gratis in en ontdek zelf welke mogelijkheden seniorengeluk allemaal brengt.

Bezoek Seniorengeluk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.