Stedendating

Vind snel mensen bij jou in de regio met stedendating

Stedendating

7.8

Design

7.0/10

Prijs

7.7/10

Betrouwbaarheid

8.8/10

Voordelen

  • Vind mensen snel bij jou in de buurt
  • Inschrijven gaat snel en gemakkelijk

Nadelen

  • Design is enigszins verouderd en toe aan een nieuw likje verf
  • Site mag overzichtelijker

Steeds meer Nederlanders vinden hun date online. De voordelen hiervan zijn dan ook eindeloos. Je kan in contact komen met mensen die een bepaalde voorkeur met je delen, of mensen in andere landen, maar net zo goed ook mensen uit je eigen regio. Je kunt je zoekgebied dus zo groot en klein maken als dat jezelf wilt. Stedendating speelt hier heel handig op in door jou de mogelijkheid aan te bieden om een date in je eigen stad te vinden.

Stedendating Eerste indruk
Stedendating is een onderdeel van het SafeDatingNetworks. Een netwerk dat vele bekende datingsites in beheer heeft. Over het algemeen hebben deze websites een wat stoffige indruk maar stedendating.nl springt echt meteen in het oog.

De achtergrond is een verloop van blauw naar wit. Het hoofdkader, volgens het vaste stramien van SDN, is versiert met een leuke foto die midden in de stad is genomen. Anders dan de andere datingsites zijn er nog extra foto’s toegevoegd met highlights als grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam. De accenten zijn in rood, wit, blauw en oranje. Je zou spontaan zin hebben om een nieuwe haring te gaan happen. Meer Nederlands kan je een datingsite niet krijgen.

Stedendating Aanmelden
Het aanmeldproces verloopt gemakkelijk en is volledig gratis. Als het je voorkeur heeft kan je het profiel koppelen aan je Facebook. Dit is echter geen vereiste, indien je wat meer privacy wilt genieten.

Wat bij dit aanmeldproces meer van belang is dan op andere datingsites, is dat je een woonplaats opgeeft. Waar je uit veiligheid deze soms niet invult of vals invult zal dat op stedendating.nl natuurlijk een negatief gevolg hebben. Om succesvol te daten op deze site is het belangrijk dat in het achterhoofd te houden.

Stedendating Inloggen
Op het moment dat je bent aangemeld zal je gevraagd worden om nog wat extra informatie en een foto toe te voegen. Als je daarmee klaar bent kom je gelijk terecht in het hoofdmenu. Dit menu is in eerste instantie vrij onduidelijk en onoverzichtelijk maar blijkt, bij een tweede blik, opgedeeld te zijn in verschillende onderdelen.

De kleuren rood, wit, blauw en oranje worden nog steeds in vol ornaat gebruikt en beginnen op dit punt redelijk af te leiden. Doordat er zoveel keuzes zijn in dit menu wordt het totaalplaatje erg druk. Dit kan door mensen als erg onprettig worden ervaren.

Stedendating Kosten
Er zijn op stedendating twee verschillende mogelijkheden. Je kan een basis member zijn of je kan voor de VIP plaatsen gaan. Dat laatste kost je wel maximaal €15,99 per twee weken. Je krijgt dan extra opties zoals het vrij kunnen versturen van berichten, het kunnen reageren op berichtjes en het gebruik maken van een chatbox.

  •  90 dagen – € 59,99 
  •  30 dagen – € 27,99
  •  14 dagen – € 15,99

Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschrijving of via een contante betaling.

Het is overduidelijk dat SDN extra tijd in deze website heeft gestoken. Hij zal daarom wellicht perfect bij je passen als je opzoek bent naar iemand in je eigen regio. Kijk een beetje door het drukke menu heen en de website zal dan erg prettig blijken.

Bezoek Stedendating

Ervaringen met Stedendating

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.