Suikerarrangement

suikerarrangement, de datingsite voor sugardaddys en sugarmommys

Suikerarrangement

7.1

Design

6.3/10

Prijs

7.6/10

Betrouwbaarheid

7.2/10

Voordelen

 • Actief beleid tegen misbruik
 • Vernieuwend concept

Nadelen

 • De site had qua design een stuk beter gekund
 • Toch wel wat meer sugardaddys dan sugarmommys

Het hebben of zijn van een sugardaddy of suggarmommy is iets wat al jarenlang populair is in de Verenigde Staten. Hier in Nederland was het concept tot voor kort echter nog erg onbekend. Daarnaast heeft er ook een vrij lange tijd een taboe op gerust. Een sugardaddy of suggarmommy verwend zijn of haar partner of date namelijk graag. Je kan dan denken aan een uitgebreid diner maar ook het kopen van een mooi pak of een avondjurk hoort daarbij. Toch gaat het niet enkel om het materiele concept. Het idee dat je gewild bent of iemand kan verwennen kan namelijk erg opwindend werken.

Suikerarrangement.nl is de eerste datingwebsite van Nederlandse bodem die dit concept naar ons land durft te brengen. Het feit dat ze nu al meer dan 3800 leden hebben toont aan dat er flink interesse voor is. Dat de website vrijblijvendheid erg promoot kan daar aan mee werken.

Suikerarrangement Inloggen

De website is voornamelijk gericht op mannen en vrouwen die graag iemand hebben om voor te zorgen of die graag verzorgd worden. Dit valt echter niet af te lezen aan de lay-out van de site. Men laat dan wel beelden roteren van mensen die succesvol ogen maar daar is dan ook alles mee gezegd. De lichtblauwe achtergrond combineert verschrikkelijk met de oranje band en accenten die gebruikt worden. Daarnaast oogt het zwarte gedeelte met een zilver logo totaal anders dan de rest van de site. Het is dus moeilijk een geheel te noemen.

Dat je op een datingsite zit is wel direct duidelijk. Aan de rechter kant heb je een menu waar je kan opgeven of je een sugarbaby of juist een sugardaddy/mommy bent. Je kan je daarna aanmelden voor de website. Hier wordt vrij expliciet aangegeven dat escorts niet welkom zijn op deze website. Op het moment dat de beheerders lucht krijgen van enige commerciële intenties wordt het profiel zonder pardon van de site verwijderd. Dat toont dan wel weer van zeer veel professionaliteit.

Suikerarrangement Kosten

Na het aanmaken van je profiel krijg je een bevestigingsmail. Als je op de link klikt kan je gelijk inloggen en gebruik maken van de website. Je krijgt gelijk potentiële matches te zien maar kan dit nog verfijnen door gebruik te maken van de verschillende zoekfuncties.

Wil je echter de echte matches zien die suikerarrangement voor je samenstelt? Dan dien je een abonnement af te sluiten. Dit kan al vanaf €9,95 per maand. Op dat moment kan je ook gebruik maken van de chatfuncties, het tonen van interesses en het schrijven van emailberichten. Met een gratis account heb je helaas niet veel meer mogelijkheden dan het rondneuzen op de site.

Dit zijn de kosten wanneer je suikeroom of suikertante wilt worden:

 •  180 dagen – € 89,85
 •  90 dagen – € 52,40 
 •  60 dagen – € 39,95
 •  30 dagen – € 24,95

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, Paypal, Yourgift en Bancontact/MisterCash.

Bezoek Suikerarrangement

Ervaringen met Suikerarrangement

 • Design

  7.7

  Prijs

  7.7

  Betrouwbaarheid

  8.2

  Ik had eigenlijk geen idee dat dit soort sites bestonden, maar het had me wel nieuwsgierig gemaakt en ik heb een account aangemaakt. Wellicht dat het anders is voor mannen, maar als vrouw vind ik dit wel spannend. Heel veel leuke losers gedate in het verleden. Maar als het uiteindelijk dan op een relatie uit liep, was er uiteindelijk altijd veel gezeur om geld. Hier nu twee dates gehad en niet het gevoel gehad dat deze mannen op mijn zak moesten teren 🙂

  Ik zeg doen deze site. Beter werken vanuit een stabiele financiele omgeving, dan met iemand zitten die platzak is en mij alleen geld kost.

 • Design

  7

  Prijs

  1.5

  Betrouwbaarheid

  0

  Ik zag Veel leden zogezegd in m’n buurt . Maar na lidmaatschap te betalen is het duidelijk dat veel leden niet (meer) actief zijn. Na 1 week testen vraag ik restitutie van een deel van het geld , maar krijg niks terug . Hiermee doen ze illegale praktijken, want de uitvoering van het herroeping recht bij aankoop op afstand is verplicht . Natuurlijk weten ze dat je voor paar tientjes geen advocaat neemt, maar dit zegt veel over de eigenaar van deze site

 • Design

  8.5

  Prijs

  9

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik heb me weer eens ingeschreven na vorigjaar een leuke dame te hebben ontmoet via SA. Het was binnen een week weer raak. Nu dus weer een vast nichtje en dat is zo gezellig. Voorlopig niks meer nodig;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.