Victoria Milan

vreemdgaan datingsite victoriamilan

Victoria Milan

7.4

Design

7.8/10

Prijs

6.2/10

Betrouwbaarheid

8.2/10

Voordelen

 • Snel erotisch contact leggen
 • Zeer discreet
 • Groot ledenbestand

Nadelen

 • Prijzig

Victoria Milan is één van de grootste casual datingsites van Europa. De ondertitel verraad eigenlijk al genoeg. Herleef de Passie, begin een affaire. Het gaat om spannend contact. De focus van de datingsite ligt op het koppelen van getrouwde mannen en vrouwen om de sleur te doorbreken. Het is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel, een anoniem avontuurtje of een affaire. Discretie en anonimiteit staan dan ook centraal op de datingsite, waarbij het niet is toegestaan om persoonlijke of identificeerbare informatie te vertrekken.

Victoria Milan Mogelijkheden

Nog een paar leuke weetjes over de site: Ben je single? Dan kom je hier niet van de koude kermis thuis. Het is echter wel zo dat je alleen contact kunt zoeken met mensen die in een relatie zitten.

Komt je partner plotseling de kamer binnen? Geen nood, je drukt op de altijd zichtbare “paniek knop”. Deze brengt je naar Youtube en verwijderd Victoria Milan uit je browser geschiedenis.

Victoria Milan Inloggen

Het aanmelden van een profiel is gratis. Alle persoonlijke informatie zoals telefoonnummers, adres etc. zal automatisch worden geweigerd. Foto’s kunnen eenvoudig onherkenbaar gemaakt worden door de optie AnonymousBlur en het is gemakkelijk bepaalde foto’s te verbergen voor anderen. Met een gratis account is het dus goed mogelijk om rond te snuffelen en profielfoto’s te bekijken(zolang de foto’s openbaar zijn natuurlijk), maar om volledig gebruik te kunnen maken moet een Premium VIP abonnement worden afgesloten. Dit geldt overigens alleen voor mannen. Vrouwen krijgen bij inschrijving gratis een jaar lang een premium lidmaatschap, dit om ervoor te zorgen dat er een juist balans is tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke profielen.

Victoria Milan Kosten

Als man moet je dus om volledige toegang te krijgen tot de site een Premium VIP abonnement kopen. Je kunt met een Premium VIP abonnement geavanceerd zoeken, het versturen en ontvangen van knipogen, berichten lezen en versturen, chatten en je profiel is zichtbaar voor gratis leden. De kosten die het met zich meebrengen zijn als volgt:

 • 12 maanden – € 239,88 (€ 19,99)
 • 6 maanden – € 179,94 (€29,99)
 • 3 maanden – € 134,55 (€39,99)
 • 1 maand – € 49,99

Betalen gaat uiterst discreet en kan met Creditcard, DinnersClub, iDeal en door middel van overschrijving. Er zal niet kunnen worden teruggevonden dat de betaling aan Victoria Milan is gedaan.

Bezoek Victoria Milan

Ervaringen met Victoria Milan

 • Ik had er nog nooit van gehoord maar ik ben blij dat ik even een kijkje heb genomen. Ik had vrijwel gelijk beet. Heb nu contact met een leuke man en misschien maken we binnenkort eens een afspraakje. Bedankt voor deze tip datevisie!

 • Design

  7.00

  Prijs

  3.00

  Betrouwbaarheid

  5.00

  VictoriaMilan was vele jaren geleden redelijk goed. Nu, vind je veel betere sites (bijvoorbeeld: Saphrina). Maar de site is echter niet zo slecht als de meeste reviewers impliceren.

  Nepprofielen? Ja, ik weet zeker dat ze veel bedriegers hebben! Oplichters? Ja, ik weet zeker dat er ook tal van oplichters zijn. Maar ze hebben ook echte authentieke profielen. Dat is een feit! Het aantal vervalsingen steeg echter in de afgelopen jaren en dat is de reden waarom ik liever gebruikmaak van andere sites die toch een betere kans op succes bieden dan VictoriaMilan.

  Geloof niet altijd al die 5-sterren beoordelingen, net zo goed als je niet alle 1-ster beoordelingen moet geloven. Maak een profiel aan op VictoriaMilan, evenals op de concurrerende sites zoals Saphrina en ontdek welke site jou het meeste aanspreekt. Er is nooit EEN beste site; het hangt er helemaal vanaf van waar jij je prettig voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *