VijftigPlusDating

vijftigplusdating, datingsite voor senioren en 50plussers

vijftigplusdating

7.5

Design

7.5/10

Prijs

7.7/10

Betrouwbaarheid

7.4/10

Voordelen

 • Gemakkelijk in gebruik
 • Gratis berichten versturen en lezen bij Exclusive Members
 • Goede balans Man/Vrouw

Nadelen

 • Om echt toegang te krijgen tot alle functies heb je een Exclusive Membership nodig en dat drijft de prijs op.
 • Alleen en mail en postadres, geen telefoonnummer

Veel 50plusser weten zich inmiddels goed te redden op het internet en omdat je wellicht niet meer zo vaak met nieuwe mensen in contact komt lijkt het daarom ook de ideale manier om via een online datingsite opzoek te gaan naar nieuwe vrienden of een relatie. VijftigPlusDating heeft een veilige ontmoetingsplaats gecreëerd voor senioren. Dat je hier alleen 50plussers vindt wordt gelijk duidelijk wanneer je je geboortedatum invult. Ben je jonger dan 50 dan gaat dat namelijk niet! Op VijftigPlusDating worden profielen dagelijks zowel handmatig als systematisch gecontroleerd wat ten guste komt aan deze veilige date omgeving.

VijftigPlusDating Mogelijkheden

Op VijftigPlusDating vind je trouwens een goede balans van mannen en vrouwen. Iets wat je niet op elke datingsite tegenkomt, maar wel heleboel frustraties tegen gaat. Ook past de layout van de datingsite zich automatisch aan aan het apparaat waarmee je de site bekijkt. Dit zorgt voor een goede beleving op zowel de tablet als smartphone.

VijftigPlusDating Inloggen

Wanneer je een profiel aanmaakt heb je al gelijk de mogelijkheid om berichten te lezen en te beantwoorden van leden met een speciaal betaald lidmaatschap (het zogeheten Exclusive Membership). Dit geeft wel een goede indruk van wat je van de site kunt verwachten, omdat er in tegenstelling tot veel andere datingsites, wel interactie kan plaatsvinden voordat je daadwerkelijk een abonnement neemt. Uiteraard is het wel eerst de bedoeling dat je informatie en een foto op je eigen profiel zet om de kans op een reactie terug te vergroten. Dat gaat gelukkig allemaal erg gemakkelijk omdat alle informatie en vragen overzichtelijk op 1 pagina worden weergegeven.

VijftigPlusDating Kosten

Om volledig gebruik te kunnen maken van de datingsite zoals bijvoorbeeld het versturen en lezen van berichten naar alle leden, (webcam) chatten met leden, zien wie jouw profiel bezocht heeft etc. dien je een Full Membership af te sluiten en dat kan al voor een hele schappelijke prijs vanaf € 6,95 per maand bij een abonnement van een jaar.

Het Full Membership is echter niet het enige betaal abonnement dat je kunt afsluiten bij VijftigPlusDating. Er is ook een mogelijkheid om het Full Membership account te “upgraden” naar een Exclusive Membership. Dit geeft je nog meer functies. Zo kunnen alle leden, dus ook de leden zonder full membership, gratis contact met jou leggen en kan je controleren of en wanneer verzonden berichten gelezen zijn. Daarnaast verschijn je als Exclusive Member ook hoger in de zoekresultaten en kun je “onzichtbaar” surfen, zodat andere leden niet kunnen zien dat je hun profiel hebt bezocht.

De prijzen voor een Full Membership abonnement bij VijftigPlusDating zijn als volgt:

 • 12 maanden – € 83,40 (€ 6,95 p/m)
 • 6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m)
 • 3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m)
 • 1 maand – € 24,95

Wil je daarnaast het Full Membership “upgraden” naar een Exclusive Membership, dan kost dat daarnaast nog € 9,95 per maand extra.

Betalen bij VijftigPlusDating gaat gemakkelijk en veilig met zowel iDeal als Paypal.

Bezoek VijftigPlusDating

Ervaringen met VijftigPlusDating

 • Design

  0

  Prijs

  6

  Betrouwbaarheid

  6.9

  Waarom moet er perse een website zijn voor oudere mensen? En sinds wanneer is vijftigplus oud? Wij zijn nog gewoon heel hip hoor! Maar het is wel fijn dat die broekies hier niet komen. Dit is een plekje voor ons hangouderen.

 • Mijn kleindochter heeft mij hiervoor aangemeld. Ze was helemaal gelukkig toen ik op date ging. Of ik het een tweede keer doe weet ik nog niet.

 • Design

  7

  Prijs

  7

  Betrouwbaarheid

  7

  Ik vind het wel gaaf hoor! Zo’n datesite voor die oudjes. Kennen die ook eens lekker met elkaar in contact komen. Het ziet er allemaal slick uit! Misschien iets voor mijn oude opa… die houd wel van een lekker kippeboutje 😉

 • pardon ? mijn opa houd wel van een lekker kippen boutje? dan kan je toch gelijk zien zien voor wat een niveau op zo een dating site zich zo voordoet.niet op enige datingsite ontstaat de liefde of aantrekking maar omdat iemand vanuit het niets in jouw leven komt NIET omdat jij ernaar op zoek bent kunstmatig de meeste van die typen zoeken meestal een rebound en vliegen van de ene relatie in de andere. merendeel is de reflectie van iemand die zelf in de basis eerst op zoek is naar zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *