3 tips om online met vrouwen te praten

tips om met vrouwen te pratenMiljoenen mannen hebben vandaag geen idee hoe ze online met vrouwen moeten praten. Ze proberen dit te doen maar het mislukt steeds. De reden waarom de meeste mensen dit gewoon niet kunnen, is simpel, ze willen dat het makkelijk is. Als je op zoek bent naar een makkelijk gesprek zonder veel te typen, dan ben je in de “shuffle”. Niet alleen dat, veel vrouwen willen niet lang praten, ze willen gewoon op het punt komen, en zullen of interesse tonen of weggaan. Maak je geen zorgen, dit is niet onmogelijk, je hebt maar een paar tips nodig.

Een simpele “Hallo” werkt nog

Het eerste wat je moet overwegen is heel simpel; zeg hallo. Je doel is om iemand te vinden die interessant is om mee te praten, toch? Nou, als je met meisjes wilt praten, moet je hallo zeggen. Als ze geïnteresseerd zijn zullen ze reageren. Als ze niet met je willen praten en je laten hangen, ga verder. Reageer niet, tenzij iemand op jou reageert. De follow-up moet een kwestie van tijd zijn, maar alleen als ze interesse tonen. Dwing niemand, druk niet steeds door, blijf rustig en doe je eigen ding.

Stel een paar vragen over hen

Als je met iemand wilt chatten, vraag dan meer over de persoon; toon interesse. Stel een aantal specifieke vragen en wees vriendelijk. Nogmaals, als ze interesse hebben, zullen ze je een beetje meer dan gewoon “ja” of “nee” antwoorden. Als ze je gewoon op deze manier afsnijden, geen paniek, vertel gewoon een beetje over jezelf, dat een beetje langer is. Nogmaals, als ze geïnteresseerd zijn, zullen ze langere reacties sturen of ze zullen je vragen om ze te bellen of ze te teksten. Praat niet met vrouwen online zonder vragen te stellen, je komt niet ver.

Ver weg van online

Hier is die ene tip die de meeste mensen negeren over hoe ze met vrouwen kunnen praten: haal ze uit de chatroom. Chatten is goed en leuk, maar je doel moet niet zijn om alleen met iemand op het internet te praten. Je zou moeten overstappen naar dating. Nadat je een goed gesprek gehad hebt, vraag je d’r op een date (of gewoon een uitje) en kijk of ze een stapje vooruit wilt nemen. Als ze uit wilt gaan, krijg je een telefoonnummer of je kan op een openbare plaats ontmoeten. Als ze daar niet voor gaat, zult ze je laten weten.. En dan kun je doorgaan.

Bezoek Lex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.