Dating Tips: 4 Tips voor flirten met vrouwen via Whatsapp

flirten en andere dating tipsWeet je hoe je kunt flirten met een meisje via Whatsapp berichtjes? Zo niet, maak je geen zorgen, dit kun je heel makkelijk leren! Het belangrijkste is om te begrijpen dat je zal moeten flirten met haar, zelfs als het onderwerp in eerste instantie daar niet geschikt voor lijkt. De basisprincipes van een leuke conversatie draaien rond het proces van het flirten.

Wat kun je tegen het meisje zeggen?

Er zijn werkwijzen bekend die een soort sterke psychologische aantrekkingskracht kunnen creëren. Als je deze kunt combineren,kun je al gauw de meest leuke flirterige manieren en teksten verzinnen om een vrouw mee aan de haak te slaan. Hier volgen wat ideeën.

Speel je rol

Het is een bekend feit dat het menselijk brein snel valse gebeurtenissen kan koppelen aan echte gebeurtenissen die kunnen optreden tussen personen. Dus als je denkt aan een relatie met een andere persoon, dan denk je over de herinneringen die jullie twee samen hebben. Het maakt niet uit of ze echt of nep zijn, herinneringen zijn herinneringen. Op deze manier kan het spelen van een rol een leuke en interessante manier zijn om samen een fundering te bouwen, meer onderlinge familiariteit te creëren en te flirten met een vrouw.

Plaag een beetje

Licht plagen kan een goede boodschap geheel veranderen in één die een flirterige is. Maar zorg ervoor dat je het luchtig houdt. Dit zal haar laten zien dat je niet zomaar een man bent die meisjes aanbidt ongeacht hoe ze zijn, maar ze ziet als gelijken. Je plagerige berichtjes zouden deze dingen precies over moeten brengen.

Spiegel haar gedrag

Dit is een eenvoudige maar effectieve techniek en het is een van de beste die je kunt gebruiken. Stel je eens een situatie voor, waarin een persoon een hoop werk steekt in het verzenden van interessante berichten en het meisje antwoordt met slechts één woord. Zou je hier niet stiekem gek van worden?

Met elke interactie investeert de persoon die aan het schrijven is meer in de relatie. Dit betekent dat de persoon die meer investeert, ook achter de ander aan zit als het ware. Dus als het meisje antwoordt met korte antwoorden, zorg er dan voor dat je hetzelfde doet. Je kunt zelfs proberen om te reageren met kortere berichten als dat mogelijk is. Op iemand die teveel jaagt zal ze waarschijnlijk afknappen. Als je echter merkt dat ze moeite ervoor doet, wees dan niet onbeleefd door alleen te antwoorden met ‘ja’ of ‘ok’. Je komt niet goed over op die manier.

Spiegel haar schrijfstijl

De lengte van haar tekst is niet het enige dat je zou moeten weerspiegelen. Haar schrijfstijl zou ook moeten worden nagebootst. Als je merkt dat ze veel smileys gebruikt, dan moet je dat ook doen. Als ze gebruik maakt van ‘haha’ en niet ‘lol’ om haar amusement te uiten, dan dien je dit ook over te nemen.

Deze techniek zal je helpen een soort automatisme in je onderbewustzijn op te bouwen. Zonder het te beseffen of weten, zal ze steeds meer tot je worden aangetrokken en van je berichten te genieten. Met de tijd bouw je hiermee een hoge mate van aantrekking en een gevoel van comfort. Het is niet ingewikkeld als je het eenmaal de knie begint te krijgen.

Deze flirttips werken natuurlijk niet alleen op Whatsapp, maar ook bij andere vormen van online communicatie zoals bijvoorbeeld via de chat op bijvoorbeeld een datingsite als Lexa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.