Elite dating inloggen en kosten

elite dating inloggen en kostenElite dating is een van de belangrijkste Nederlandse sites voor online dating. Net zoals van vele andere sites is bij Elite dating inloggen en lid worden gratis. Maar wat krijg je voor zulk gratis lidmaatschap? En welke voordelen levert het betaald lidmaatschap bij Elite dating op. We zochten het alvast even voor je uit.

Elite dating inloggen en gratis registreren

Registreren is zoals vermeld gratis bij Elite dating. Wanneer je de site bezoekt, wordt je dat meteen duidelijk gemaakt. Bijkomend kom je ook te weten dat deze site zich voorstelt als het neusje van de zalm. Verder maakt deze site een eerlijke indruk omdat meteen duidelijk gemaakt wordt wat je mag verwachten van een gratis lidmaatschap en dat de mogelijkheden hiervan beperkt zijn tot op de site rondkijken, profielen raadplegen, flirts sturen en je profiel aanpassen.

Onverwachte gevolgen van inschrijving bij Elite dating

Bijkomend kom je ook te weten dat Elite dating deel uitmaakt van een netwerk van algemene datingsites en millionaire datingsites en dat je profiel bij Elite dating ook meteen gedeeld wordt op de datingsites die tot hetzelfde netwerk behoren. Voor sommigen kan dit een beetje vreemd overkomen, voor anderen kan dit dan weer als een voordeel ervaren worden. Voor een site die er geen doekjes omwindt dat ze de beste wil zijn, komt dit in ieder geval wel een beetje vreemd over. Zo gaat het aspect ‘elite’ namelijk al snel verloren.

Het Premium lidmaatschap en Premium Plus lidmaatschap bij Elite dating

Wil je meer kunnen dan de mogelijkheden die geboden worden door een gratis account, dan kun je kiezen voor het Premium of Premium Plus lidmaatschap. Wat krijg je hiervoor in de plaats? Bij Elite dating inloggen zelf is niet genoeg om daar gelijk achter te komen. Natuurlijk wil je meer kunnen dan wat aangeboden wordt bij het basislidmaatschap, want anders krijg je hier al gauw het gevoel dat je wel mag kijken, maar nergens mag aankomen. Er wordt wel vermeld dat Elite dating verschillende valuta aanvaardt als betaalmiddel, maar dan weet je nog niet wat je daar allemaal voor in de plaats krijgt. De enige manier om dat te weten te komen, is namelijk op de upgrade button te klikken. Pas nadat je dit gedaan hebt, krijg je de volledige informatie over de mogelijkheden van het Premium lidmaatschap bij Elite dating, en dat vinden we eerlijk gezegd niet alleen een gemiste kans maar eveneens erg klantonvriendelijk en tegen de regels van normale, eerlijke, zakelijke praktijken in.

Wat krijg je als je betaald?

Bij Premium krijg je het volgende: onbegrensd communiceren, foto’s bekijken, frequentere plaatsing bij andere leden, gebruik app. Daar komt ook nog bij, leesbevestiging bij verzonden berichten, diepgaand wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel en Kismet (tot 20 extra partnervoorstellen per dag).

Premium

  • 24 maanden – € 477,60 (€ 19,90 p/m)
  • 12 maanden – € 298,80 (€ 24,90 p/m)
  • 6 maanden – € 179,40 (€ 29,90 p/m)
Automatische verlenging van het Premium lidmaatschap bij Elite dating

Het Premium lidmaatschap bij Elite dating wordt automatisch verlengd totdat je het annuleert.

Andere opmerkingen

Elite dating is een site die vrij populair is in Nederland. Toch is de Nederlandstalige informatie in allesbehalve vlekkeloos Nederlands opgesteld. Dit maakt dat de onduidelijkheid nog toeneemt en geeft geen goede indruk op potentiële gebruikers.

Bezoek Elite dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *