Homo dating via datingsites

homo dating in nederlandHomo dating, daten wanneer je gay bent. Vroeger rustte er nog altijd een zeker taboe op, maar in de huidige tijden zouden we toch mogen verwachten dat dit niet langer het geval is. Dating voor homo’s ligt desondanks voor bepaalde mensen en groepen nog altijd een beetje moeilijk. Hoewel het mogelijk is om je ook als gay of als lesbienne in te schrijven op datingsites die zich tot een algemeen publiek richten, geven vele gays er de voorkeur aan om dit niet te doen. De kans om een geschikte partner te vinden, wordt immers kleiner wanneer je lid bent van een datingsite met een algemeen doelpubliek. Wanneer je het zo bekijkt, wordt een datingsite voor homo’s meteen al een stuk aantrekkelijker. Het is immers niet de bedoeling om de gay community in een hoekje apart te zetten, maar om ze daarentegen de aandacht te geven die ze verdient. Daarom besteden we in dit artikel wat meer aandacht aan homo dating.

Homo dating en datingsites voor homo’s

Nu we het erover eens zijn dat homo dating een belangrijke niche is die op algemene datingsites te weinig aandacht krijgt, is het nuttig om eens te bekijken welke datingsites voor homo’s er momenteel actief zijn en wat je er mag van verwachten.

GayParship

Natuurlijk kennen we allemaal Parship. GayParshipis een onderdeel van de algemene datingsite Parship en niet een op zichzelf bestaande datingsite. Toch zouden we GayParship willen omschrijven als een aanrader. Je vindt GayParship door de zoekfunctie van Parship te gebruiken. Dit klinkt misschien een beetje onhandig, maar je krijgt hier wel de degelijkheid van de hoofdsite voor terug en de zekerheid dat je enkel gay singles treft.

Rainbowdating

Rainbowdating is een datingsite die zich zowel tot homoseksuele mannen als vrouwen richt. Hier kunnen dus zowel gays als lesbiennes terecht. Op deze datingsite kun je er vanop aan dat je gegevens met de nodige discretie behandeld worden en dat je hier enkel gays of lesbische singles vindt. Deze site is dan ook echt gespecialiseerd in dating voor homo’s. Voor wie zich wil inschrijven op een site die zich specifiek wijdt aan dating voor homo’s, is dit een aanrader. Een belangrijk minpunt is echter dat ook mensen die op zoek zijn naar betaalde seks hier welkom zijn.

GayDatingPlanet

Dit is een tweede datingsite voor homo’s die zich in het bijzonder op gays richt. Hier vind je enkel homoseksuele mannen die op zoek zijn naar een seksmaatje. Dit is belangrijk om weten wanneer je op zoek bent naar een stabiele partner, want vele mannen op deze site vinden het seksuele aspect van dating voor homo’s belangrijker dan het relationele aspect.

Meer over dating voor homo’s in het vervolgartikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.