Maak gratis daten lekker knuz(.nl)

knuz gratis datingAls ik aan een gratis datingsite denk dan denk ik aan knuz.nl. Het is een van de grotere gratis datingsites in Nederland. Een leuk feitje over knuz.nl is dat ze de eerste gratis datingsite zijn die genomineerd werd voor de Datingsite van het Jaar verkiezing. Dit vond plaats in 2011. Ook leuk is dat knuz.nl een app heeft die zowel voor IOS software als Android software te downloaden is. Hun slogan laat ook zien dat ze het erg belangrijk vinden dat de website een app heeft. De slogan luidt namelijk: “Gratis daten zoals daten hoort te zijn. 100% gratis, 100% mobiel!“

Knuz app voor mobiel dating

Persoonlijk ben ik het 100% eens met het eerste deel van de slogan: gratis daten zoals daten hoort te zijn. Daten hoort namelijk inderdaad gewoon gratis te zijn. Onze ouders en hun ouders en de ouders daar weer van en ga zo maar door hebben vroeger niet hoeven te betalen om te kunnen daten. Oké, op het betalen van de date zelf na dan. Als het aan mij ligt worden dating sites gratis. Nog een deel van de slogan van knuz.nl waar is het mee eens ben is 100% mobiel. Nu ben ik geen groot fan van mensen die constant op hun telefoon zitten maar, tegenwoordig is het erg belangrijk om mobiel te zijn. Als je in de trein zit of aan het wachten bent op de bus kun je zo toch snel even kijken of er een leuk account op de website staat. Heb je ‘s avonds weer meer tijd voor bijvoorbeeld het huishouden (ik weet het, daten is leuker).

Knuz dating

Buiten dat knuz.nl ook erg mobiel is heeft het ook een aantrekkelijk leden bestand. Er zijn zo’n 180.000 singles lid van deze datingsite dus er is echt keuze genoeg en een grote kans op de perfect match te vinden. De site is misschien iets aantrekkelijker voor vrouwen aangezien het merendeel van de leden single mannen zijn maar, dat mag de pret om lid te worden van deze site zeker niet drukken. Wat ook erg leuk is aan knuz.nl is dat je een foto als leuk of niet leuk kan beoordelen (net als op Tinder). Vindt de persoon waarvan jij de foto leuk vindt jouw foto leuk? Dan is er dus een match een stuur de site beide personen een mailtje zodat jullie gezellig contact kunnen opnemen met elkaar!

Nu vraagt u zich misschien af of deze site wel veilig is omdat, het geen geld kost. Op de site schrijft knuz dat ze elke dag de profielen bekijken en op deze manier proberen ze de nepprofielen te verwijderen. U kunt nu dus gezellig, gratis en veilig gaan daten. Misschien vindt u via deze datingsite wel de ware! En ook al zou dit niet lukken, daten is ook leuk en gezellig om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *