Relatie sites en apps voor gratis dating

gratis relatie sites en dating appsHet is tegenwoordig er gemakkelijk om jezelf aan te melden op relatie sites. Helaas kost dit regelmatig geld. Er zijn ook mensen die gratis relatiesites niet vertrouwen omdat, ze bang zijn dat er niet op nepprofielen wordt gecontroleerd. Niets is minder waar. Er zijn genoeg relatiesites voor gratis dating. De zoektocht naar de liefde hoeft namelijk geen geld te kosten. Onze ouders betaalde vroeger ook geen geld om iemand mee op date te vragen. De date zelf kost waarschijnlijk wel wat geld maar, dat moet je er voor over hebben.

Gratis dating apps

De meeste mensen zullen deze gratis dating app wel kennen: Tinder. Je krijgt hier profielen te zien van andere leden. Veeg je naar links dan wijs je iemand af en veeg je naar rechts dan heb je interesse in die person. Als die persoon ook bij jou naar rechts heft geveegd krijgen jullie beiden een melding dat jullie een match zijn. Zodra jullie een match zijn kunnen jullie contact met elkaar opnemen. Wat ook fijn is aan Tinder is dat de app voor zowel IPhone als Andriod gratis te dowloaden is.

Ook Badoo is een gratis dating app. Bij deze app moet u wel betalen als u uzelf wilt promoten als begeerlijke single. Verder is het doel van deze app hetzelfde als Tinder: het ontmoeten van mensen (bij jouw in de buurt). Nog een leuke gratis app is MeetMe u kunt hier de profielen van leden bewonderen. Bewonderen ze jou ook? Dan heeft u een match. Ook kunt u op de app een tijdlijn maken waarop u aangeeft wat u aan het doen bent en statussen van andere liken. Het is dus een soort mix van Tinder en Facebook.

Gratis relatie sites

Een van weinig echt goede gratis relatie sites is Singlesplace.nl. Het gaat om een volwaardige datingsite waar u ook kunt chatten in groepsverband of 1 op 1. Een leuk weetje over Singlesplace.nl is dat zowel Nederlanders als Belgen zich kunnen inschrijven op deze site. Hierdoor heeft Singlesplace.nl een uitgebreider ledenbestand en wordt de kans de juiste persoon te vinden dus vergroot.

En dan nu nog een leuke gratis relatiesite: Paiq.nl. Deze website is het als enige gratis datingwebsite gelukt om de Website van het Jaar Verkiezing te winnen in de categorie dating. En deze prijs hebben ze zelfs 2 keer gewonnen! Ook TV programma’s als TROS Radar en Vara’s Kassa zijn erg positief over deze website. Op paiq.nl heb je als lid geen profiel met foto’s. Het ontmoeten van nieuwe mensen is geheel gebaseerd op chatten met elkaar. Persoonlijk vind ik dit redelijk opmerkelijk. Tegenwoordig zijn er namelijk mensen online die een relatiesite voor andere dingen dan daten gebruiken. Toch is Paiq.nl een erg veilige website en wordt door vele erg positief beoordeelt.

Een boodschap die ik u wil meegeven: ga lekker daten. Niemand verdient het om alleen te zijn. U kunt zich ook op een datingsite aanmelden om opzoek te gaan naar een vriendschap. Date ook lekker gratis. Het leven is al duur genoeg en zoals al eerder gezegd onze ouders betaalde ook niet om elkaar te kunnen ontmoet. Waarom zou u dit dan wel doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *