Seks op je eerste date, kan dat eigenlijk wel?

seks op je eerste date, kan dat eigenlijk welHet is een vraag die veel voorkomt. Wanneer ga je met iemand waarmee je aan het daten bent voor het eerst naar bed. Vroeger was de heersende etiquette daarin zeer duidelijk. Seks op je eerste date, dat hoorde gewoon niet. Als jongeman kreeg je dan wellicht te horen dat je geen respect had voor een dame, en als jongedame of jong meisje liep je dan het risico om als goedkoop, gemakkelijk te krijgen of om zelfs als slet te worden versleten. Gelukkig veranderen de tijden constant, en is seks op je eerste date niet langer een taboe. Maar, hoe weet je dat seks op je eerste date gepast is, en wanneer niet? Wel daar willen we het in dit artikel dus over hebben.

Van daten komt meestal meer, maar ook seks op je eerste date?

Wie gaat daten, hoopt meestal dat er meer van komt. Uiteraard hoeven we je niet uit te leggen dat we met het woordje ‘meer’ in de meeste gevallen seks bedoelen. Tenminste, daar gaan we vanuit wanneer je met elkaar een relatie begint. Je weet op een bepaald moment gewoon dat je je tot elkaar aangetrokken voelt, en dat deze aantrekkingskracht wanneer het goed is, tot seks zal leiden. Of dit ook tot seks op je eerste date zal leiden, is natuurlijk lang niet zeker, maar het behoort zeker tot de mogelijkheden. Timing is heel erg belangrijk wanneer je van plan bent om de eerste keer met elkaar naar bed te gaan. Jammer genoeg kunnen we daar geen bepaald tijdstip op vastpinnen. Wel is het heel belangrijk dat je tijdens het opbouwen van een relatie niet alleen dicht bij je eigen gevoelens blijft, maar ook de gevoelens en de intenties van je date leert aan te voelen.

Elkaar aanvoelen tijdens een eerste date

Soms is het gewoon overduidelijk. Je voelt elkaar heel sterk aan op een eerste date, en de vonk slaat vrijwel meteen over. In dat geval is het vaak of je elkaar al je hele leven lang hebt gekend. Wanneer dat het geval is, zijn de signalen overduidelijk. Seks op je eerste date behoort dan zeker tot de mogelijkheden, zonder dat jullie je daar schuldig over hoeven te voelen. De enige voorwaarde die dan nog rest is, dat je er zeker van bent dat je met elkaar verder wilt in het leven. Wanneer seks op je eerste date op een one night stand dreigt uit te draaien, is de kans groot dat een van beide partners met een kater achterblijft, en dat mag nooit de bedoeling zijn. Wanneer je maar enigszins bespeurt dat jij of je partner nog niet aan seks op je eerste date toe zijn, doe het dan niet. Zo niet, is er niets dat jullie tegenhoudt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.