Sugarbaby: opzoek naar de Sugar Daddies

sugarbaby en sugardaddiesIn Nederland is dit misschien niet zo bekend, maar in vele landen doen dames aan sugar daddy daten. Een sugar daddy is een rijke man die een vrouw financieel wil helpen. Ook wil een sugar daddy het relatie gevoel hebben. De dame in kwestie, ook wel sugarbaby genoemd, houdt de man gezelschap in ruil voor financiële steun. Als sugarbaby ben je niet verplicht om seks te hebben met jouw sugar daddy. Sommige sugar daddy dating websites verbieden het zelfs om seks te hebben. Natuurlijk mag je altijd seks hebben als dit op vrijwillige basis is.

Sugardaddies

Voor een vrouw met financiële zorgen kan het hebben van een sugar daddy de ideale oplossing hebben. Er zijn redelijk wat verhalen te vinden over studenten die geen geld hebben voor hun studie. Deze dames gaan dan opzoek naar een sugar daddy. Deze sugar daddy kan haar dan helpen met het betalen van haar studie in ruil voor gezelschap. Het is ook mogelijk om een sugar daddy af te wijzen als het bijvoorbeeld niet klikt, of als hij andere dingen wilt als jij. Het is dus helemaal niet zo erg om een sugar daddy te hebben als vele mensen denken.

Hoe word je Sugarbaby?

Maar hoe werkt het nu precies? Om een sugarbaby te worden is het beste om je in te schrijven op een datingwebsite voor sugar daddy dating. Het is trouwens ook mogelijk om je als jongen in te schrijven. Er zijn namelijk ook suikertantes. Nadat je bent ingeschreven kan er contact worden gemaakt met potentiële sugar daddy’s. Vervolgens kunnen jij en de potentiële sugar daddy praten over arrangementen en overeenkomsten. Bij het maken van een arrangement of overeenkomst wordt duidelijk afgesproken welke dingen jij krijgt van jouw sugar daddy en wat hij van jou verwacht. Wees hierbij altijd eerlijk over waar jou grenzen liggen. Verwacht de sugar daddy dingen van jou die jij niet wilt doen kun je hem namelijk gewoon afwijzen. Suikerarrangement is de Nederlandse dating leider op het gebied van de suikerdating.

Tips voor Sugardaddy dating

Hier zijn nog een paar tips als het gaat om sugar daddy dating. Laat niet teveel van jezelf zien op jouw profielfoto. Je moet natuurlijk laten zien wie jij bent maar, om een sugar daddy aan te trekken hoeft dit zeker geen laag uitgesneden of korte jurk te zijn. Wat ook wel verstandig is om te doen is om wat geld dat jij krijgt van je sugar daddy apart te zetten voor later. Je weet nooit wanneer het klaar is en het is altijd fijn wat geld achter de hand te hebben. Verder moet je uitkijken voor salt daddy’s. Dit zijn rijke mannen die niet van plan zijn hun geld met jou te delen. Het is wel lastig om deze mannen te herkennen. Zorg er dus voor dat je meteen stopt met het daten van een man als jij erachter komt dat het een salt daddy is. De laatste tip voor de potentiële sugarbaby’s is: geniet er van. Daten moet altijd leuk blijven!

Bezoek Suikerarrangement

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.