Het suiker arrangement of het huwelijk?

richmeetbeautifulSugar regelingen en huwelijken zijn gigantische tegenstellingen in termen van levensstijl. De ene is meer ruimdenkend en zorgeloos, terwijl de andere meer traditioneel en monogaam is. Het is als het vergelijken van appels met sinaasappels. Of in dit geval, “Clooneys” met “Cruises.” Dus welke levensstijl is beter? Wel, een ieder zijn eigen. Maar hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen denken dat sugar regelingen de meest ideale zijn:

Van platonisch naar passie

Een suiker arrangement is precies dat: gearrangeerd. Je krijgt precies wat je wilt in een partner, en ook hoe je wilt dat het arrangement zich uitpakt. Wil je nu vrienden zijn en zien of de band groeit? Daar is een regeling voor. Ben je nu op zoek naar een vriend? Daar is een regeling voor. Arrangementen zijn bedoeld om iedereen blij te maken op elk gebied – in tegenstelling tot het huwelijk, waar vele relaties voorbij zijn na de ‘honeymoon’ fase.

Redelijke verwachtingen

Voordat het arrangement zelfs begint, zijn beide mensen betrokken bij het vormgeven van hun normen/eisen. Dit elimineert alle verwachtingen die te hoog of te laag zijn. Met het huwelijk kan het voldoen aan verwachtingen lastig zijn, omdat het zo een idealistische unie is. Sommigen slagen hierin, terwijl anderen falen.

Nee “Tot de dood ons scheidt”

Met het huwelijk sta je er voor de lange termijn in. En zo niet, dan zullen je waarschijnlijk op de helft weggaan. Geen enkele relatie is ooit perfect – ze zijn bedoeld om te groeien in zowel positieve als negatieve aspecten. Maar in tegenstelling tot een regeling is het huwelijk contractueel. Mensen veranderen, tijden veranderen, en dit kan vaak resulteren in een bitter eind. Meer dan de helft van de huwelijken eindigt in een scheiding – waarom een ​​statistiek worden? Probeer eerst een arrangement, zodat je echt de compatibiliteit kunt meten zonder enige risico’s.

Bezoek Richmeetbeautiful

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.