Suikerarrangement inloggen en kosten

suikerarrangement inloggen en kostenOp Suikerarrangement vind je dames die op zoek zijn naar een sugardaddy en oudere heren die graag een jonge vriendin zouden willen verwennen. Je inschrijven op deze site kost helemaal niets. Maar wat mag je ervoor in de plaats verwachten? Hoe werkt het? We zochten het even voor je uit.

Bij Suikerarrangement inloggen en inschrijven is gratis

Ook op Suikerarrangement heb je de keuze tussen een betaald en een kosteloos lidmaatschap. Na je gratis te hebben geregistreerd, krijg je van deze site de volgende mogelijkheden:

• Profielen van de leden doorzoeken
• Berichten ontvangen
• Profiel opstellen en plaatsen
• Foto’s en video’s online zetten
• Ervaringen delen

Wanneer we deze lijst overlopen, dan valt meteen op dat de gratis inschrijving bij Suikerarrangement wel enkele mogelijkheden biedt, maar je niet geeft wat nodig is om op een normale manier in contact te komen met andere leden. Zo kan je bijvoorbeeld niet zelf berichten verzenden, waardoor het contact bij een gratis lidmaatschap toch wel wat eenzijdig blijft. Om echt met iemand te kunnen kennismaken, heb je dus een betaald lidmaatschap nodig. Hoeveel kost dat en wat mag je ervoor in de plaats verwachten.

Suikerarrangement kosten van een betaald lidmaatschap

Wie van alle mogelijkheden van Suikerarrangement gebruik wil maken, doet er goed aan om een betaald lidmaatschap aan te schaffen. Hierbij wordt van in het begin duidelijk gemaakt dat suikerneefjes of suikernichtjes minder hoeven te betalen dan suikerooms of suikertantes. Suikerarrangement gaat ervan uit dat ooms en tantes sowieso meer te besteden hebben dan de toekomstige nichtjes of neefjes.

Verschillende arrangementen

De tarieven voor suikerooms / suikertantes en nichtjes en neefjes zijn dus verschillend. De volgende zijn van toepassing voor de nichtjes en neefjes:

30 dagen voor € 9,95
60 dagen voor € 15,99
90 dagen voor € 20,90
180 dagen voor € 35,85

Voor suikerooms en suikertantes worden de volgende prijzen gehanteerd:

30 dagen voor € 24,95
60 dagen voor € 39,95
90 dagen voor € 52,40
180 dagen voor € 89,85

Op zich zijn dit redelijke prijzen te noemen.

Volledige functionaliteit

Wie bij Suikerarrangement voor het betaald lidmaatschap kiest, mag er zeker van zijn dat hij/ zij gebruik kan maken van de volledig functionaliteit van de site. Dit betekent dat je ook kunt chatten en berichten terugsturen naar potentiële suikerdates.

Veiligheid van Suikerarrangement

Over sugardaddy’s en suikernichtjes doen vele mythes de ronde. De site Suikerarrangement is daar zich ten volle van bewust en doet er in haar algemene voorwaarden alles aan om misbruik door leden of fake profielen te voorkomen. Op de keper beschouwd, komt deze site serieus over. Het is wel spijtig dat er niet meer openheid over de tarieven gehanteerd wordt.

Bezoek Suikerarrangement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *