Bilove

bilove de datingsite voor bi vrouwen

Bilove

7.7

Design

7.4/10

Prijs

7.6/10

Betrouwbaarheid

8.2/10

Voordelen

 • Speciaal gericht op bi dames
 • Goede controle op profielen

Nadelen

 • Datingsite oogt wat onprofessioneel
 • Gevoelig voor nep profielen door mannen

Dat online dating hot is hoeven we al lang niet meer uit te leggen. Tegenwoordig is haast iedereen bekend met het fenomeen en het zal je dan ook niet verbazen dat er voor iedere voorkeur een datingssite te vinden is. Zo kunnen christenen elkaar opzoeken, hondenliefhebbers, hogeropgeleiden maar ook de biseksuele. Bilove is één van deze datingsites.

Bilove Inloggen

Het aan maken van een profiel is gratis en het eerste wat opvalt als je bilove opent is dat deze volledig gelijk is aan Secondlove. Gelukkig maken ze er zelf geen geheim van, bilove.nl is daar inderdaad een onderdeel van. De opzet van de pagina is vrijwel het zelfde maar met een totaal andere inhoud. Hij blijft dus alsnog heel uniek.

Het word meteen duidelijk dat deze datingssite zich voornamelijk op de bischierige vrouwen richt. Er wordt geschermd met cijfers na aanleiding van wetenschappelijke onderzoeken en de nadruk ligt er op dat je absoluut niet anders bent. Daarnaast komt de grap be=bi regelmatig terug. Het is allemaal lief bedoeld hoor, maar wel een beetje ongemakkelijk.

Bilove Communicatie

Wat opvalt is dat de website behoorlijk wat spelfouten bevat. Daarnaast lijkt er maar één beheerder te zijn die overigens ook nog niet alle verzoeken in blijkt te willigen. Aan de hand daarvan kan je jezelf dus ook de vraag stellen hoe serieus www.bilove.nl nu eigenlijk daadwerkelijk is.

Bilove De leden

De leden op bilove.nl zijn allemaal van het vrouwelijke geslacht. Dat maakt deze site natuurlijk al een stuk unieker. Als biseksuele of lesbische vrouw hoef je geen uren door profielen van mensen heen te klikken voor je eindelijk een vrouw tegen komt die ook op vrouwen valt. Dat is een garantie die deze datingssite je geeft.

Wanneer je een profiel aan maakt dien je deze eerst te bevestigen via email. Daarna worden je verschillende vragen gesteld om deze zo compleet mogelijk te maken. Alle profielen worden door medewerkers van bilove bekeken. Op deze manier houden zij zelf de overhand en vind je echt enkel profielen van serieuze kandidaten.

Helaas blijft het een feit dat biseksuele vrouwen een erg aantrekkelijke groep zijn voor bepaalde mannen. Het zal je dan ook geen verassing zijn dat je op www.bilove.nl een hoop accounts tegen zal komen waarvan de echtheid te betwisten valt. Het aantal porno-achtige profielen ligt tamelijk hoog.

Bilove Kosten

Daarnaast kan je andere leden geen berichtje sturen totdat je een abonnement af neemt. Je kunt echter wel al lid worden vanaf €6,66 per maand bij een abonnement van een jaar. Dat zijn dus geen hoge bedragen.

 • 12 maanden – € 79,95 (€ 6,66 p/m)
 •  6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m)
 •  3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m)

Betaling gaat gemakkelijk en snel via iDeal of Creditcard.

Bezoek Bilove

Ervaringen met Bilove

 • Design

  7

  Prijs

  7

  Betrouwbaarheid

  7

  Wat jammer dat je als bi man hier eigenlijk toch niet terecht kan. Bij vrouwen is het zoveel meer geaccepteerd. Zonde om te zien dat juist zo’n site daaraan mee doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *