Girls G-dating

girls g-dating is de datingsite voor lesbische vrouwen

Girls G-dating

7.8

Design

6.8/10

Prijs

7.7/10

Betrouwbaarheid

8.8/10

Voordelen

  • Voornamelijk gericht op vrouwen
  • Inschrijven gaat snel en gemakkelijk

Nadelen

  • Design is verouderd
  • Site mag overzichtelijker

Girls g-dating is een datingsite die zich heel specifiek richt op de lesbische vrouw. Toch zijn ook de homoseksuele mannen en heteroseksuelen gewoon welkom op de site. Het animo voor de laatste twee groepen is echter wel een heel stuk minder.

Girls g-dating valt onder Safe Dating Networks, een netwerk wat ook andere sites zoals datingeasy, alleenstaande-papas en alleenstaande-mamas onder hun beheer heeft. Het doel van dit netwerk is om kwalitatief hoogwaardige datingsites te bieden aan allerlei specifieke groepen singels.

Girls G-dating Lay-out

Wanneer je andere websites zoals datingeasy al eerder hebt gezien of gebruikt, dan zal je gelijk heel erg bekend zijn met het uiterlijk van Girls g-dating.nl. Dat zorgt er voor dat de website gelijk heel erg vertrouwd aanvoelt. Wat wel verschilt is dat girls g-dating een ander kleurenschema hanteert en daardoor een heel stuk frisser overkomt dan de eerder genoemde site.

Aan de rechterkant kan je gebruik maken van een snelle zoekfunctie maar je dient daarvoor wel eerst een gratis profiel aan te maken. Aan de linkerkant heb je een menu waar je doorheen kan navigeren om wat meer informatie op te doen. Zo hebben ze een menuutje met succesverhalen, hun werkwijze en uiteraard ook een verwijzing naar het registratieformulier.

Girls G-dating Inloggen

Na het aanmaken van een account, wat relatief gemakkelijk gaat, kom je terecht op een pagina waar al je mogelijkheden op staan. Ze komen je als ware tegemoet rennen en het kan zijn dat je even overweldigd wordt door het hoeveelheid aanbod. Je moet goed kijken en turen maar als je weer wat bent gekalmeerd zal je het zoekmenu gemakkelijk vinden.

Wat opvalt is dat je hier verschillende keuzes kan maken om te zoeken naar de ideale date. Je kan het simpel houden, of uitgebreid en zelfs op naam. Als je een overzicht met de leden krijg zie je wel gelijk hoe je kan knipogen, chatten of lekker een berichtje versturen. Daar waar de vorige pagina van de site een beetje onduidelijk en rommelig over kwam hebben ze hier hun rust weer hervat.

Girls G-dating Contact leggen

Het fijne van girls g-dating is dat je heel makkelijk door de profielen van je medegebruikers kan scrollen. Als je deze aanklikt dan krijg je het volledige profiel te zien. Bovenaan heb je de mogelijkheid om een chat te starten als de persoon toevallig net online is. Mocht dat laatste niet het geval zijn dan kan je de gebruiker nog altijd een leuke berichtje mailen of een knipoog versturen.

Het leggen van contact binnen girls.g-dating.nl verloopt dus eigenlijk heel erg makkelijk. Alles wijst zichzelf een beetje, mits je eenmaal door het eerste menu bent genavigeerd. Na de site veelvuldig te gebruiken word je al snel bekend met wat waar zit en zal het allemaal wat soepeler verlopen.

Girls G-dating Netjes

Girls g-dating is overduidelijk een betere uitvoering van Safe Dating Networks. De website ziet er verzorgt uit en de profielen van medegebruikers blijven netjes. Het geheel oogt altijd nog een beetje saai maar als je daar doorheen kijkt zie je dat het een prima datingsite is waar je mogelijk heel wat leuke contacten op kan doen.

Girls G-dating Kosten

Om volledig gebruik te kunnen maken van Girls g-dating moet je kiezen voor de toegangsvorm VIP toegang. Als VIP kan je ondermeer zelfgeschreven berichten sturen, beter zoeken, extra fotos zien, chatten en berichten lezen.

  •  90 dagen – € 59,99 
  •  30 dagen – € 27,99
  •  14 dagen – € 15,99

Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschijving of via een contante betaling.

Bezoek Girls G-dating

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.