Weetwiejedate

datingsite weetwiejedate als je opzoek bent naar een snelle date

Weetwiejedate

7.7

Design

8.2/10

Prijs

7.7/10

Betrouwbaarheid

7.3/10

Voordelen

 • Makkelijke datingsite
 • Speeddaten om snel een date te krijgen
 • Gratis berichten versturen en lezen bij Exclusive Members

Nadelen

 • Om echt toegang te krijgen tot alle functies heb je een Exclusive Membership nodig en dat drijft de prijs op.
 • Alleen en mail en postadres, geen telefoonnummer

Een website met een catchy naam die vrijwel meteen de aandacht trekt is natuurlijk altijd interessant. Het is dan ook niet vreemd dat weetwiejedate een flink publiek van singles aan trekt. Honderden verschillende profielen sieren de website afgewisseld met tientallen succesverhalen. Het is mooi om te zien dat weetwiejedate de mensen die samen zijn gekomen echt extra in het zonnetje wilt zetten. Het is daarnaast natuurlijk de perfecte verkooptechniek, later we daar eerlijk over zijn.

Weetwiejedate Inloggen

Weetwiejedate is er niet op uit om een vernieuwende datingssite te zijn. Dat is aan alles te zien. Zodra je de website op komt zie je een koppeltje met daarnaast een mogelijkheid om jezelf in te schrijven. Het lijkt dus in eerste oogopslag erg dertien in een dozijn.

Een account aanmaken is gelukkig zo gedaan. Je vult je email in met een gewenste gebruikersnaam en wachtwoord en voila, je kan inloggen. Op het moment dat je dat doet kom je op je eigen profielpagina en kan je beginnen met jezelf op de markt te zetten. Uiteraard wordt er gevraagd om een foto, gegevens over je uiterlijk, persoonlijkheid en toekomstplannen. De lay-out is overduidelijk hetzelfde als die van e-matching. Nogmaals een teken dat de website zich niet wilt onderscheiden van anderen.

Weetwiejedate Gebruikersgemak

Alhoewel de website niet verfrissend is en helaas de eerste interesse, die de naam opwerkt, niet kan waarmaken is de datingssite alsnog een prettige toevoeging aan de lijst. Hij is, doordat hij zo standaard is, namelijk heel erg makkelijk in gebruik. Je weet als ware al waar je heen moet gaan voor je bent ingeschreven. Dat levert dus heel wat punten op.

Het enige unieke wat in het voordeel van deze werkt is dus de naam weetwiejedate. Daardoor trekt het snel de interesse van vele singels en, zoals je hebt kunnen lezen, een profiel is zo aangemaakt.

Alle profielen worden handmatig gekeurd, ondanks dat je meteen de andere leden kan bekijken. Dit laatste is uiteraard nog een pluspunt daar je niet ellenlang hoeft te wachten tot een beheerder je eindelijk groen licht geeft. Nee, je klinkt simpelweg op de knop zoek en je gaat aan de slag.

Als je kiest voor populaire leden dan zie je een groep van het gewenste geslacht, in jou leeftijdscategorie. Mocht je daar buiten om ook nog op date willen gaan dan kan je de zoekcriteria zelf aanpassen. Ook dit doe je onder de knop zoek.

Weetwiejedate Speeddaten

Voor degene onder ons die gelijk op date willen bestaat er ook de mogelijkheid om te speed daten. Onder deze categorie krijg je foto’s te zien van personen die binnen jou zoekcriteria vallen. Er wordt aan je gevraagd of je hem of haar leuk vindt en als dit wederzijds is krijg je daarvan een berichtje. Het is uiteraard de bedoeling dat jullie elkaar daarna gaan contacteren om een date op poten te zetten.

Al met al is weetwiejedate geen unieke site maar des al niet te min een aanwinst voor je lijstje. Alles wat je zoekt in een datingssite vind je op www.weetwiejedate.nl.

Weetwiejedate Kosten

Om volledig gebruik te kunnen maken van de datingsite zoals bijvoorbeeld het versturen en lezen van berichten naar alle leden, (webcam) chatten met leden, zien wie jouw profiel bezocht heeft etc. dien je een Full Membership af te sluiten en dat kan al voor een hele schappelijke prijs vanaf € 6,95 per maand bij een abonnement van een jaar.

Je kunt echter ook nog een Exclusive Membership bij Weetwiejedate afsluiten. Dit doe je door het Full Membership account te “upgraden” waardoor je nog meer functies hebt. Zo kunnen alle leden, dus ook de leden zonder full membership, gratis contact met jou leggen en kan je controleren of en wanneer verzonden berichten gelezen zijn. Daarnaast verschijn je als Exclusive Member ook hoger in de zoekresultaten en kun je “onzichtbaar” surfen, zodat andere leden niet kunnen zien dat je hun profiel hebt bezocht.

De prijzen voor een Full Membership abonnement bij Weetwiejedate zijn als volgt:

 • 12 maanden – € 83,40 (€ 6,95 p/m)
 • 6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m)
 • 3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m)
 • 1 maand – € 24,95

Wil je daarnaast het Full Membership “upgraden” naar een Exclusive Membership, dan kost dat daarnaast nog € 9,95 per maand extra.

Betalen bij Weetwiejedate gaat gemakkelijk en veilig met zowel iDeal als Paypal.

Bezoek Weetwiejedate

Ervaringen met Weetwiejedate

 • Design

  5

  Prijs

  5

  Betrouwbaarheid

  5

  Ik vind het nogal een rare naam voor een datingwebsite. Als het nu een register was waar je namen bij op kon zoeken, zoals in amerika, dan snapte ik het… maar dit, dit slaat echt de plank mis.

 • Design

  9

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  8

  De naam kan misschien vreemd zijn maar er zijn in ieder geval hele leuke mensen te vinden op deze site. Ik krijg er geen spam van naakte vrouwen en wordt niet lastig gevallen door mannen die meteen in mijn broekje willen kruipen. Ik ben er erg content mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.