5 Tips voor vrouwen; wat de man eigenlijk wil bij het daten

tips voor vrouwen, wat een man wilVrouwen vormen heel vaak een beeld over wat een man van haar zou verwachten wanneer ze daten. Terwijl je verschillende soort mannen hebt die misschien wel bij dat beeld zouden passen, denken de doorsnee mannen wel heel anders over de dingen die een vrouw zou moeten doen tijdens het daten. Misschien heb je het wel eens meegemaakt dat een man heel erg in je geïnteresseerd is maar al heel snel weer interesse verliest. Je vraagt je misschien wel af waarom. Sommige mannen zijn gewoon geen ‘dating material’ maar voor de rest zijn er heel vaak wel degelijk redenen voor hun gedrag.

1. Blijf je eigen dingen doen: zorg ervoor dat een man niet het enige centraal punt in je leven wordt. Als je een man maakt tot de reden waarvoor je leeft, dan zal hij zijn interesse in je beginnen te verliezen. Mannen houden van vrouwen die zelfverzekerd en INTERonafhankelijk zijn. Interonafhankelijk betekent dat je afhankelijk maar ook onafhankelijk bent. Dat doe door tijd te bestreden aan je relatie maar ook tijd te besteden aan je werk, je passies en je vrienden. Laat de dingen, die veel voor je betekenen, niet achterwege.
2. Leg geen druk op de man: sommige mannen zijn wel degelijk bang om zich te committeren aan een relatie. Dat betekent ook niet dat je moet wachten tot hanen tanden krijgen maar geef hem tijd. Ze moeten soms langer nadenken voordat ze een besluit maken dat jij wel degene bent. Hoe meer druk je op een man legt, des te moeilijker hij zich zal toewijden.
3. Wees niet ‘te makkelijk”: iedere man zou het wel leuk vinden als je hem na een date roept om binnen te komen. Maar heel vaak hopen ze dat je het niet doet. Behalve dat de spanning dat opbouwt, vragen mannen zich af of je net zo makkelijk bent voor andere mannen na een date. Dat kan een behoorlijke afstotertje zijn ook al komt hij wel binnen.
4. Wees niet ‘te moeilijk’: je moet een man je lichaam niet te makkelijk geven maar wanneer het op een normale date aankomt moet je ook niet ‘hard to get’ spelen. Je mag hem laten vechten voor je; maak het uitdagend voor hem. Maar doe niet als een flauwe pop. Laat ook een beetje emotie los. Als hij je een compliment geeft mag je best wel laten merken dat je erom begint te blozen. Dat is een behoorlijke boost voor zijn zelfverzekerdheid.
5. Jij moet niet altijd bellen; laat hij jou ook bellen: Als jij altijd zorgt voor de communicatie, of dat nou bellen, smsen, appen of chatten is, zal een man het gevoel krijgen dat hij niets meer hoeft te doen. Hij gaat het gevoel krijgen dat je achter hem aan rent. Laat de communicatie gebalanceerd zijn. Als jullie beide een even grote interesse in elkaar hebben, zal de balans automatisch komen. Maar bel jij altijd? Verminder dat dan en kijk of hij belt. Zoja? Fantastisch! Maar doet hij dat niet; zoek dan een ander.

Mannen lijken heel vaak simpele wezens te zijn. Een vrouw heeft het idee dat een man makkelijk te verleiden is en dat je alle aandacht van hem kan krijgen als je maar enkel een strakke jurk en aandoet en mooie ogen maakt (bij wijze van spreken). En dat zal wel ook wel zo zijn bij de mannen die uit zijn op alleen je lichaam en de seks. Wil je een diepgaandere relatie starten? Dan zal je merken dat de mannen die dit ook willen wel degelijk letten op de bovengenoemde punten. Ze hechten meer waarde aan de kleinere dingen. Ben je serieus over een relatie? Dan zal je je ook moeten focussen op deze kleinere dingen. En daarmee kan je een start maken met de voorgaande tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *