Beste datingsite: 3 Tips om jouw site te vinden

wat is de beste datingsite, 3 tipsOnline dating is populair, vooral omdat het barrières doorbreekt van het ontmoeten en vermengen met singles buiten je eigen locatie, zoals meestal het geval is met offline dating. Via online dating sites worden kansen grensoverschrijdende gecreëerd, die het mogelijk maken voor singles om te kiezen wie ze willen daten en binnen welk gebied. Kortom, de kansen op het vinden van het soort persoon waar je naar op zoek bent om een relatie mee aan te gaan, worden eenvoudiger en beter mogelijk gemaakt door deze dating sites. Maar je dient er wel voor zorgen dat je een site uitkiest, die jou het volledige potentieel biedt betreffende de resultaten die je wenst te bereiken. Dat gezegd hebbende:welke eigenschappen maken dan eigenlijk een goede betrouwbare site? Wat maakt een site de beste datingsite?

De beste datingsite

Slagingspercentage – Dit is één van de aspecten die jou kan helpen bepalen hoe goed een online dating site is voor je, vooral als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Gelukkig hebben de meeste van de online dating sites een sectie met ‘echte ervaringen’. Hier kun je verhalen lezen van singles die met succes gebruik hebben gemaakt van de site en gevonden hebben waar ze naar zochten. Probeer uit te vogelen hoeveel van deze afspraakjes eindigden in een huwelijk en hoeveel van die huwelijken daadwerkelijk stand hebben gehouden. Deze informatie kan enorm helpen om er achter te komen wat je kunt verwachten van de site en bekijken of dit de beste datingsite is voor jou. Zo geeft Parship bijvoorbeeld aan dat zij een succespercentage hebben van ongeveer 1 op 3, namelijk 38%.

Lidmaatschap – Naast een indrukwekkende slagingspercentage, zal de beste datingsite ook een indrukwekkend ledenbestand hebben. Je zou moeten informeren naar het totaal aantal geregistreerde gebruikers op de site. Dit is belangrijk omdat het jouw kansen op het vinden van liefde, of de aard van de relatie die je zoekt, uiteindelijk kan bepalen. Hoe hoger het aantal gebruikers, hoe groter de kans is op het vinden van match of een partner, maar je dient ook te letten op het aantal actieve leden dat gebruik maakt van de site. Het kan vruchteloos zijn om je aan te sluiten bij een online dating site die miljoenen geregistreerde gebruikers heeft, maar waarvan slechts een paar actief zijn. Relatieplanet geeft bijvoorbeeld aan meer dan 85.000 actieve singles te hebben.

Gebruiksvriendelijkheid – Een ander aspect dat een goede site als kenmerk heeft, is het gebruiksgemak. Een goede site moet het gemakkelijk maken om je weg te vinden, zelfs voor de niet-zo-technisch-aangelegde gebruikers. Het verbetert de gebruikerservaring en dit vermindert verspilling van tijd, omdat de gebruikers met gemak kunnen navigeren. Een goede datingsite zou eigenlijk moeten komen met een eenvoudige gids over hoe de interface te gebruiken en zou ook nuttige dating tips kunnen aanbieden om de slagingspercentages van de gebruikers te verbeteren. Tevens gericht op gebruiksvriendelijkheid, zou een goede site goede supportmogelijkheden moeten bieden. Een goed support team kan gemakkelijk je vragen beantwoorden en andere problemen oplossen, net zo snel als bijvoorbeeld annuleringen van de service, facturering en onherkenbare diensten. Hoe betrouwbaarder het support team, hoe beter de dating site ervaring die je zult hebben. Zo heeft bijvoorbeeld Relatieplanet onlangs haar site sterk aangepast om de gebruikers ervaring te verbeteren. Ook is haar klantenservice bereikbaar van 9 tot 23 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.