Dating Tips: Hoe schrijf je een indrukwekkend datingprofiel

hoe maak je een goed datingprofiel op een datingsiteDatingsites hebben reeds zeer veel mensen geholpen, die op zoek zijn naar liefde, vriendschap, werk en alle andere vormen van intermenselijke relaties. Terwijl de sites zijn ontworpen om honderden singles bij elkaar te brengen, om een helpende hand te bieden een betekenisvolle relatie aan te gaan, zal de wijze waarop je jezelf presenteert je uiteindelijke succes bepalen. Je profiel is je marketing tool, omdat het andere singles laat zien wie je bent, hoe je eruit ziet en of ze hiermee genoeg weten om je beter te leren kennen.

Dus al je aandacht zal moeten worden gericht op je profiel. Je doel zou moeten zijn je ‘echte ik’ te presenteren zonder afbreuk te doen aan jezelf of juist iets overdrijven. Het helpt om goed na te denken over alles dat je op wilt schrijven, zodat je uiteindelijk een goede indruk maakt en tegelijkertijd volkomen eerlijk bent. Hetgeen je toevoegt zal bepalen hoe benaderbaar je bent.

  • Begin met het uitzoeken van het soort beeld dat je wilt creëren met het online dating profiel. Zou je jezelf liever presenteren als een vrolijke, onafhankelijke carrièrevrouw, intelligent of juist een zorgeloze vrouw? De algehele indruk die je wilt maken dient als leidraad voor het beeld.
  • Beschrijf voorzichtig wie je bent zonder door te slaan. Kies je woorden verstandig en geef alleen de meest relevante informatie over jezelf zonder te overdrijven. Wees eerlijk, maar treed niet al te veel in detail. Houd het aantrekkelijk, de rest kun je aankaarten wanneer de relatie vordert.
  • Upload leuke en recente foto’s. Gezien het feit dat veel singles willen weten hoe de ander er daadwerkelijk uitziet. Vandaar dat het belangrijk is een profielfoto op je profiel te zetten. Vermijd het gebruik van nep-foto’s, bewerkte foto’s en oude foto’s. Neem recente fatsoenlijke foto’s en zet ze op je profiel. Het is de enige eerlijke manier om ervoor te zorgen dat degenen die je benadert weten wie je bent en van je houden voor wie je werkelijk bent.
  • Maak een eerlijke lijst van je interesses en hobby’s. Veel vrouwen maken de fout hun interesses koeltjes te houden, alleen maar om avontuurlijk over te komen. Vergeet niet dat ze kunnen dienen als ijsbrekers tijdens gesprekken en je zal overigens nogal vreemd lijken als je niets te vertellen hebt betreffende je interesses. Het is daarnaast belangrijk om je te helpen singles te vinden met dezelfde interesses.
  • Wees eerlijk over je leeftijd wanneer je een online profile maakt. Indien je je initieel niet comfortabel voelt om dit aan te geven, vermijd het in eerste instantie dan liever. Het kan ook zo zijn dat je je wellicht oud voelt, terwijl sommigen juist op zoek zijn naar wat oudere vrouwen. Wees daarom te allen tijde eerlijk of wacht totdat je erom gevraagd wordt.
  • Indien je een single moeder bent, vermeld het dan gewoon kort doch duidelijk. Vermijd teveel details omtrent je kind, zijn of haar leeftijd en met name details over de relatie waaruit het kind is ontstaan. Dit zijn allemaal zaken die op een later tijdstip besproken kunnen worden.
  • Let op je spelling en grammatica wanneer je je profiel maakt. Onjuiste spelling werkt vaak als een regelrechte afknapper. In principe valt iedereen voor intelligentie, dus het is zaak ook zo over te komen op je profiel. Lees alles altijd een keer na, voordat je het post.

Ben je alleenstaande moeder en wil je graag in contact komen met singles die daar voor open staan? Probeer dan eens een datingsite die zich speciaal richt op alleenstaande ouders zoals Alleenstaande Mamas. Ben je juist opzoek naar hoger opgeleide singles, dan is wellicht Parship voor jou de juiste keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.