Leuke dates, het begint met je profiel foto

leuke dates, je profiel fotoJe profielfoto voor een datingsite. Het is iets waar je even moet bij stilstaan voordat het gaat lukken om leuke dates te krijgen. Je kunt het nog het best vergelijken met het beste van jezelf laten zien, zonder je eigenheid daarbij te verliezen. Bij de meeste datingsites krijg je de mogelijkheid om meer dan een profielfoto te plaatsen. Wanneer je die mogelijkheid aangeboden krijgt, dan is dat zeker een aanrader.

Wat voor foto moet je gebruiken op je profiel voor leuke dates?

Wanneer je onverhoopt toch maar een foto kunt gebruiken op je profiel, dan zouden wij je de raad willen geven om deze zo wijs mogelijk te kiezen. De grote vraag die je je daarbij moet stellen is tweeledig: ‘Hoe wil je dat anderen je zien en hoe vind jij dat jij het beste van jezelf geeft, zonder daarbij over de top te gaan?’

Op veilig spelen

Wie op veilig wil spelen kan natuurlijk kiezen voor een recente, goed gelukte pasfoto. Hier doe je zeker niks mis mee. Je zult zeker herkenbaar zijn voor je toekomstige date, maar het geeft wel een beetje een saaie indruk aan je toekomstige date of partner.

Een aantrekkelijke foto voor op je profiel

Wanneer je maar een profielfoto kunt plaatsen, dan kies het best een foto die weliswaar een herkenbaar evenbeeld is van jezelf, maar die toch iets meer biedt dan je gezicht alleen. Een profielfoto geeft je immers de kans om een eerste onuitwisbare indruk na te laten en dat vergroot je kans op leuke dates. Een beetje humor gebruiken mag wel. Wanneer je van sport of van kunst houdt, is dit de perfecte insteek om een profielfoto op een positieve manier eruit te laten springen. Wanneer je zelf bijvoorbeeld schildert of een muziekinstrument bespeelt, dan is de profielfoto het geschikte moment om dat te laten zien. Hetzelfde geldt voor sporten zoals voetbal, wielrennen, boksen of andere gevechtssporten. Vaak kun je de dingen met een knipoog brengen zodat iemand die niet echt van je hobby houdt, toch nog gewonnen kan zijn door je opvallende profielfoto.

Meerdere foto’s voor op je profiel

Wanneer je de kans krijgt om meerdere foto’s op je profiel te plaatsen, dan moet je hier volop gebruik van maken. Hier kun je namelijk het onderste uit de kan halen! Naast de standaard profielfoto in vooraanzicht, kun je ook kiezen voor andere poses en waarom niet voor actiefoto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat je echter nooit mag doen is een onrealistisch beeld scheppen van jezelf. Sommige mensen laten zich soms verleiden om een foto van 10 à 15 jaar geleden te plaatsen. Dit is echt not done! Je trekt er ongetwijfeld mensen mee aan die je beter willen leren kennen, maar verder dan een eerste date zal je niet komen. Niemand wordt graag belogen!

Neem dit advies ten harte en vind gelijk een leuke datingsite om te proberen. Ben je opzoek naar hoger opgeleiden? Dan is wellicht Parship de datingsite voor jou. Liever toch meer algemeen? Relatieplanet is één van de bekendste datingsite van Nederland en een prima site om te beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.