Overspel: 4 tips voor online vreemdgaan

overspel en vreemdgaan siteWaarschijnlijk heb je er al wel van gehoord; datingsites speciaal gericht op mensen die al een relatie hebben. Datingsites voor overspel, ofwel een vreemdgaan site. De één vindt het afschuwelijk, de ander kan er wel wat mee. Relaties hebben de neiging na een tijdje toch een beetje in een sleur te belanden. En sommigen kunnen er dan voor kiezen, om buiten de deur te zoeken naar wat spanning. Uit recent onderzoek blijkt dat de kans dat je tijdens een vaste relatie te maken krijgt met overspel, ergens tussen de 40 en 76 procent ligt. Overspel wordt trouwens door ongeveer 30 procent van de stellen genoemd als belangrijkste oorzaak voor het beëindigen van de relatie. Dus bezint, eer ge begint…

Overspel via een vreemdgaan site

Mocht je toch de behoefte hebben om het te proberen, dan kun je tegenwoordig dus online een metgezel vinden op een vreemdgaan site als bijvoorbeeld Victoria Milan of SecondLove. De sites die specifiek gericht zijn op deze doelgroep hebben meerdere handige functies om het makkelijk te maken niet gesnapt te worden, bijvoorbeeld een paniek-knop, waarbij je scherm in een oogwenk wordt gesloten en een ander scherm zich opent dat geheel neutraal is. Voor de zekerheid kun je echter de volgende overspel tips hanteren.

• Probeer zoveel mogelijk in te loggen op een neutrale locatie. Bijvoorbeeld een koffiezaakje, of als je een eigen kantoor hebt op je werk, vanuit kantoor. Niks is zo vervelend en eng als gesnapt worden (tenzij je dit natuurlijk als een soort kick ziet).
• Probeer ook op zoek te gaan naar mensen buiten je eigen leefomgeving. Veel mensen schrijven zich in onder een pseudoniem. Stel je nou eens voor, dat je straks afspreekt met een vriend(in) van je partner… De gevolgen zijn op z’n minst desastreus te noemen.
• Zoek de ander tevens met zorg uit. Probeer te kijken naar wat zo iemand op zijn of haar profiel zet. Indien je situaties zoals uit de film ‘Fatal Attraction’ wilt vermijden, is enig achtergrondonderzoek een vereiste. Het is natuurlijk niet je bedoeling om een stalker aan te trekken (wederom, tenzij je hiervan houdt).
• Last but not least; probeer ook eerst écht goed na te denken over je intenties en mogelijke gevolgen. Wil je dit echt? Bedenk dat het zeer zeker het einde van je relatie kan betekenen. Dus is een avontuurtje dat wel waard? Hoe ga je je voelen, als je hierdoor je partner kwijtraakt? Seks is niet zo moeilijk om te vinden, liefde echter wel. Er is iets te winnen maar veel meer te verliezen.

Met dit in je achterhoofd, zijn er legio mogelijkheden om iemand te vinden, die met jou misschien wel een avontuurtje aan wil gaan. Zolang je voorzichtig bent en ervoor zorgt dat er zo min mogelijk mensen gekwetst worden, kan het zomaar iets heel leuks worden. En wie weet, misschien komt je relatie juist hierdoor wel weer uit die sleur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.