Datingsite, hoe lukt het om op te vallen?

opvallen op een datingsiteEr bestaan vele datingsites in Nederland en soms lijkt het wel of er iedere dag nog bijkomen. Voor welke site je ook kiest en van welke site je ook lid wordt, iedere keer weer moet je een profiel aanmaken en invullen. Met dat profiel staat of valt het succes dat je kunt hebben op een datingsite. Daarbij is het zaak in een zo positief mogelijke zin op te vallen, maar hoe val je op bij een datingsite. Een belangrijke regel is in ieder geval duidelijk: blijf zoveel mogelijk trouw aan jezelf.

Trouw blijven aan jezelf

Trouw blijven aan jezelf is in ieder geval de boodschap. Opvallen is in ieder geval nodig, maar dit mag er nooit toe leiden dat je gaat liegen of onwaarheden gaat vertellen. Als er een regel is bij een datingsite, dan is het deze wel: blijf trouw aan jezelf. Hoe val je dan op bij een datingsite, zo horen we je al afvragen. Toch is dat wel degelijk mogelijk zonder dat je gaat liegen. Voor je aan het opstellen van je profiel begint, doe je er dan ook goed aan om een lijstje te maken van al je eigenschappen. We bedoelen wel degelijk al je eigenschappen: zowel de positieve als de negatieve. Wanneer je dit lijstje op voorhand maakt, voor je aan de opmaak van je profiel begint, zul je als vanzelf merken, dat het veel makkelijker wordt om je profiel op te stellen en op een positieve manier op te vallen.

Op een positieve manier opvallen bij een datingsite

Je wilt op een positieve manier opvallen bij een datingsite. Uiteraard ga je daarbij gebruik maken van de positieve eigenschappen die je net hebt opgelijst. Hierbij is het wel noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je profiel realistisch blijft. Wanneer je enkel je goede eigenschappen oplijst, loop je immers de kans dat potentiële daters jouw profiel ongeloofwaardig vinden. Om positief op te vallen doe je er dus goed aan om ook je wat mindere eigenschappen te vermelden. Hierbij is de manier waarop je dit doet erg belangrijk. Zelfrelativering en humor zijn goede manieren om ervoor te zorgen dat je potentiële partners bewust maakt van het feit dat je dan weliswaar niet perfect bent, maar dat je zeer zeker de moeite waard bent om te leren kennen, en dat is precies hoe je het best opvalt bij een datingsite.

Waar moet je nu zijn? De keuze is groot. Begin eerst op een algemene datingsite zoals bijvoorbeeld Relatieplanet. Deze sites zijn groot en in principe voor iedereen. Ben je bijvoorbeeld 50plusser, dan is wellicht een datingsite speciaal voor 50plussers een aanrader. Begin dan bij bijvoorbeeld 50plusmatch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.