Online Dating Basics voor mannen

succesvol op een datingsite voor mannenDe meeste mannen falen met online dating en geven uiteindelijk op. Ik heb een aantal vrienden die geen enkele date hebben gehad, of zelfs maar  een reactie, na meerdere maanden. Online dating is niet moeilijk, maar het vereist wel wat werk en het heeft een steile leercurve. Dit artikel zal jouw leercurve echter behoorlijk verkorten.

Allereerst: kies één of twee sites om mee te beginnen. Twee is beter, als je er namelijk maar één kiest, vind je die misschien niet leuk en word je ontmoedigd. Ik raad aan eerst alleen mainstream sites te proberen, zoals Lexa, Pepper of Singlesplace. Lexa is niet gratis, maar je zult een enorme hoeveelheid professionele en aantrekkelijke vrouwen daar vinden. Pepper  is een beetje meer ontspannen dan Lexa, heeft functionele gratis opties en veel vrouwen. Singlesplace, een gratis site, is een allegaartje. Soms ben ik aan het zoeken en vind ik geen interessante vrouwen, terwijl ik op andere momenten veel mooie en intelligente vrouwen snel kan vinden.

Maak vervolgens je profiel. Je kunt hetzelfde profiel gebruiken op meerdere sites, hoewel je wellicht een aantal kleine wijzigingen door zult moeten voeren om aan de format van de datingsite te voldoen. Het is absoluut de moeite waard om veel tijd te besteden aan het opmaken van je profiel, daarna kun je echter iets relatief snel verbeteren of aanpassen. Realiseer je dat veel vrouwen naar je profiel zullen kijken, voordat ze beslissen of ze je e-mails lezen of niet.

Mannen maken vaak een profiel met een lijsten van feiten. Vrouwen zijn meer geïnteresseerd in gevoelens en emoties. In plaats van iets als “work hard, play hard” kunje een verhaal vertellen over hard werken en hard feesten dat gevoelens en emoties oproept bij vrouwen. Kijken naar andere profielen is een goed idee, zeker als er saaie tussen zitten,dan kun je die van jezelf verbeteren.

Je hebt tenminste één foto nodig, bij voorkeur één waarop je er goed uitziet. Netheid en kleding hebben vaak een duidelijk effect. Vermijd foto’s met een ontbloot bovenlijf, veel vrouwen knappen hier op af. Geloof me.

Stuur vervolgens veel berichten naar vrouwen. Probeer elke avond minstens een paar reacties te sturen, als je een respons van 20% krijgt doe je het meer dan goed, dan doe je het fenomenaal goed zelfs. Zorg ervoor dat elk bericht een beetje persoonlijk is, verwijzend naar iets op hun profiel. Het verzenden van één standaard e-mail naar veel vrouwen is iets dat gewoon niet werkt .

Je zult minstens een of twee berichten heen en weer moeten sturen voordat zaken gaan lopen. Over het algemeen zul je eerst gesprekjes via telefoon of whatsapp voeren, voordat een vrouw echt met je zal willen afspreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *