Singles Events: De Singles feesten

singlepartyUiteraard is het online daten super hot op het moment. Ruim 1 op de 5 relaties begint online. Toch zijn er nog andere mogelijkheden om die leuke man of vrouw te vinden want je hebt meerdere Singles Events. Single feesten zijn daar hele goede voorbeelden van.

Vaak worden dit soort feesten, puur voor de singles, juist georganiseerd door datingsites (zoals bijvoorbeeld Relatieplanet of Lexa). Je betaald als klant een bepaald bedrag voor een kaartje en kan dan de hele avond genieten van muziek, drank en potentiele dates op een Singleparty. In sommige gevallen spelen er zelfs bandjes of treed er een DJ op. Het is dus uitgaan, maar je hebt nu het voordeel dat je zeker weet dat die leuke vrouw of man single is. Je hebt dus geen excuses meer. Aanspreken die handel.

Plannen

Veel singles feesten worden tegenwoordig groot aangepakt. Dat is ook niet vreemd als je bedenkt dat Nederland zo’n drie miljoen singles kent. De meeste feesten hebben dan ook meerdere zalen waar verschillende soorten muziek gespeeld worden. Het komt soms wel voor dat er acht verschillende zalen zijn met tegelijkertijd acht verschillende DJ’s.

Het is dan ook verstandig om van te voren een plan van aanpak te maken. Van wat voor muziek hou je? Welke DJ draait waar op welk moment? Als je daar al wat informatie over hebt zal jij je gemakkelijker rond bewegen op het event. Je straalt zelfverzekerdheid uit en dat is precies wat je nodig hebt om die leuke man of vrouw mee uit te vragen!

Zorg er echter wel voor dat je niet alles tot in de puntjes voorbereid. Het uitdelen van je naamkaartje staat namelijk niet echt sexy. Het heeft toch meer om gewoon je telefoonnummer op een papiertje te schrijven of in haar telefoon te zetten. Hou die charmes erin.

Specifiek

Een Singlefeest werkt in theorie hetzelfde als online dating. Je hebt net zo veel verschillende soorten singles feesten als dat je datingsites hebt. Dit houdt dus in dat je verschillende thema’s zal tegenkomen. Verdiep je daar eerst in voordat je een kaartje komt. Het zou vervelend zijn dat je op een SM feestje terecht komt als je daar absoluut niet van houdt.

Aan de andere kant werkt dit natuurlijk ook in je voordeel. Als jij nou juist interesse hebt in SM dan is het fijn om te weten dat alle andere mensen die op het feest aanwezig zijn daar ook voor open staan.

Wees dus niet bang om specifieke singlefeesten te bezoeken. Of dit nou in een leeftijdscategorie is of met een bepaalde voorkeur te maken heeft, je zal er altijd je voordeel mee doen.

Kin omhoog

Als laatste is het natuurlijk erg belangrijk om je goed te presenteren. Zorg dat je een aantal goede vragen in je hoofd hebt die je aan een potentieel leuk iemand kan stellen. Zo kom je veel over de ander te weten maar zorg je er ook voor dat je gesprek niet stil valt.

Alles staat of valt tenslotte met de eerste indruk. Zorg er dus voor dat je kin in de lucht is en je mooiste glimlach op je lippen ligt.

Mocht zo’n singlefeest toch niet iets voor jouw zijn, dan zijn er tal van andere single activiteiten om singles te ontmoeten. Zo zijn er bijvoorbeeld ook single reizen waarbij je met een hele groep singles op vakantie gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.