Waarom online daten wel moet

waarom datingsites moetenDe wetenschap en evolutie theorie suggereert dat mannen neurologisch polygamische wezens zijn. De oosterse filosofie suggereert dat de noodzaak van een nakomeling de oorzaak is van hun seksuele energie, die de krachtigste  impulsen ter wereld zijn. Onze maatschappelijke normen en wetten zijn kunstmatige beperkingen die chaos en anarchie in toom houden, maar hebben weinig gedaan in het veranderen van de mannelijke psyche. Dus met respect voor alle mensen in deze wereld, de diepste mannelijke instincten zitten nog steeds in ons en zullen waarschijnlijk nooit meer weggaan.

Maar het betekent niet dat mannen dit als een excuus kunnen gebruiken om  ontrouw te zijn aan hun echtgenoten en partners;  maar het betekent dat mannen zich niet schuldig hoeven te voelen als een oncontroleerbare drang maakt dat ze zich keren  om een ​​glimp van een mooie vrouw op te vangen.

Sorry dames, mannen hebben vrouwen altijd geassocieerd met vruchtbaarheid, sinds de dagen dat we in groepen hebben gejaagd en rauw vlees aten, want dat is de eerste vereiste voor de voortplanting – de hoofdverantwoordelijkheid geschonken aan mannen door de natuur.

Alpha mannen

Aan de andere kant, zijn vrouwen die de fysiek zwakkere vorm zijn, gebonden aan de indrukken die hun genen hebben gevormd van onze aapachtige dagen  en  verder. Dieren en natuurlijke krachten dwongen hen om hulp van mannen te zoeken.

Hoe sterker de man, hoe beter hij haar kon beschermen. Tal van zulke voorbeelden zijn te vinden in de dierenwereld, waar het alpha-mannetje de kudde leidt en beschermt . Aangezien wij sociale dieren zijn, is er geen manier om te ontsnappen aan de onvermijdelijkheid van de dierenwereld.

Hoewel, in de wereld van menselijke wezens, hebben alpha mannetjes subtiele vormen. Types als de ‘stoere bink’ zijn aantrekkelijk voor sommigen, terwijl de meeste vrouwen zijn geëvolueerd en prioriteit geven aan financiële en sociale zekerheid. Geld en invloed zijn de belangrijkste statistieken voor het beoordelen van het nieuwe alpha mannetjes.

De evolutie

Alles lijkt logisch en op de juiste plaats te zijn, maar slechts tot dit stadium van de discussie. Nu zullen we de dualiteit van de menselijke geest en het eeuwige verlangen om het beste van beide werelden te krijgen, zonder enig compromis introduceren.

Mannen zoeken vruchtbaarheid en hebben dit daarom geassocieerd met een bijzondere vorm van het vrouwenlichaam dat bij het ideale scenario past. Op een instinctieve niveau, hunkeren, fantaseren en aanbidden ze het. Hetzelfde geldt voor vrouwen die een man met  gespierde lichaamsbouw willen, omdat ze zich beter beschermd voelen. Maar dit is slechts een klein deel van het geheel.

Op een fundamenteel niveau, zijn lichamelijke verlangens  zeer essentieel, maar van korte duur. Aangezien lichamen een eindige dimensie hebben, zijn benodigdheden ermee verbonden ook eindig. Het probleem duikt op wanneer we proberen om te gaan met het oneindige; het canvas van de gedachten kent geen grenzen. Het is dit schijnbaar oneindige component dat de basis legt voor continuïteit .

We leven in een tijd waarin reageerbuis baby’s, draagmoeders, professionele bodyguards en cyber-genieën heel normaal zijn en de verhoudingen van de vruchtbaarheid en bescherming veranderd.

Zo is de belangrijkste factor achter onze wederzijds voordelige relaties niets anders dan onze steeds vluchtige mentale constructies. Emotionele eisen dicteren de voorwaarden van het huidige tijdperk en zijn dus onmogelijk te beperken.

In Vogelvlucht

Technologie heeft een snelle ontwikkeling ondergaan in een poging om de menselijke geest te verzadigen. Er is geprobeerd  het probleem grondig aan te pakken door het creëren van cijfers  om te verwerken, waar onze hersenen niet voor getraind zijn. Op cognitief niveau wordt er daarom een illusoire effect van oneindigheden gecreëerd. Onze  archieven slaan biljoenen stukjes informatie  op en  creëren mogelijkheden om ons continu stof tot nadenken te bieden.

We krijgen veel meer opties in online dating dan voorheen mogelijk was en vanwege de natuurlijke affiniteit van onze geest m.b.t. kwantitatieve onbegrijpelijkheid. We daten liever in een virtuele dan in een fysieke wereld.

Op mentaal niveau, is de ruimte-tijd continuüm  beïnvloed door online avatars in de wereld van het internet. Misschien is dit de enige mogelijke verklaring van het gevoel van intimiteit waardoor de tijd vliegt wanneer we met iemand zijn die we leuk vinden. Sinds online datingsites zoals Relatieplanet en Lexa worden gevoed door enorme databases van sympathieke persoonlijkheden van uiteenlopende aard,  hebben we geen betere optie dan overstappen op de virtuele versie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.