Daten voor hoger opgeleiden, belangrijke informatie

daten voor hoger opgeleidenJe hebt al heel wat bereikt in je leven en in feite ben je daar best trots op. Met je diploma in de hand, leek het even of de wereld ook echt aan je voeten lag. Op werkvlak heb je niet te klagen gehad, maar door te focussen op je opleiding en je werkcarrière lijkt het soms wel of je een rem gezet hebt op je sociale leven. Voor de buitenwereld mag het dan wel lijken of je succesvol bent en alles kunt bereiken wat je maar wil, op persoonlijk vlak mag het voor jou zeker wat meer zijn. Misschien is online dating wel iets voor jou en dan specifiek daten voor hoger opgeleiden.

Daten voor hoger opgeleiden: zoek iemand van je eigen niveau

Je hebt het misschien al meegemaakt. Een echte schoonheid of een knappe jongeman die er op het eerste zicht wel meer dan aantrekkelijk uitzagen, vielen tijdens een conversatie meteen door de mand. Ze gaven jou misschien wel het gevoel een wandelend woordenboek te zijn en omgekeerd leek het wel of je een vreemde taal sprak, of nog erger, je had net zo goed Klingon kunnen spreken. Daarom is het goed om even dating tips voor hoger opgeleiden te bespreken. Sommige datingsites richten zich speciaal op daten voor hoger opgeleiden. We geven je graag een overzicht.

Online datingsites voor hoger opgeleiden

Parship, eMatching, eDarling en Match4me zijn de bekendste online datingsites voor hoger opgeleiden. Hiermee wordt iedereen bedoeld die met gunstig gevolg een HBO of een WO-opleiding heeft afgerond. Voor jonge afgestudeerden vertalen we dit even: hoger opgeleiden hebben minstens een bachelor of masterdiploma op zak waarbij het verder niet uitmaakt of je dat nu op de universiteit of aan de hogeschool behaald hebt.

Zekerheid van iemands opleidingsniveau

Online datingsites voor hoger opgeleiden geven je zekerheid over iemands opleidingsniveau. De profielen van datingsites worden namelijk vaak op waarheid gecontroleerd en zo kun je er tenminste zeker van zijn dat iemand werkelijk is wie hij of zij beweerd te zijn en kun je er prat op gaan dat je toekomstige date wel zeker over het vermelde diploma beschikt.

Een diploma is niet alles

Ook al heb je nu zekerheid over iemands diploma, baan en opleiding, het is gezond om je hier niet op blind te staren. Het intellectueel niveau van je partner kan dan wel belangrijk voor je zijn, maar wat heb je eraan als je partner verder niet zo’n prettige persoonlijkheid blijkt te hebben? Een diploma kan wijzen op een bepaald niveau, maar is slechts een indicatie. Dit moeten we altijd in het achterhoofd houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.