Gratis datingsites. Gratis daten zonder te betalen?

gratis datingsites zoals singlesplace.nl Waarom zou je betalen voor iets wat je ook gratis kan krijgen? De meeste datingsites bieden gratis toegang, maar om vervolgens te kunnen reageren op profielen, of hartjes, likes, berichtjes enz. te versturen, dien je een abonnement te nemen of credits te kopen. En dan kunnen de kosten al snel oplopen. Als je al die tientallen, of misschien wel honderden euro’s in je zak kan houden en toch een leuke date vinden, waarom zou je je dan nog aanmelden voor een betaalde datingsite en niet kiezen voor gratis datingsites?

Voordelen van betaalde datingsites vs gratis datingsites

Het hangt er maar net vanaf waar je naar op zoek bent. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je de sites met nep-profielen of te hoge kosten weet te vermijden. Maar er kunnen ook voordelen zitten aan het betalen voor een datingservice in tegenstelling tot bij een gratis datingsite. Zo is er bijvoorbeeld een klantenservice die je te woord kan staan bij problemen. Veel sites hebben speciale matchmakingsmodules die je kunnen helpen bij het vinden van de ware. De kans is ook groter dat er vertrouwelijk word omgesprongen met jouw privacygevoelige gegevens. Op betaalde datingsites zoals Parship of Lexa heb je over het algemeen minder reclamebanners. Betalen voor een site kan ook een indicator zijn dat je serieus op zoek bent.

Nr1 gratis dating site

Aan de andere kant: Waarom probeer je de gratis datingsites niet eerst uit? Wie niet waagt wie niet wint. En misschien vind je jouw match wel zonder daar maar een cent voor hoeven te betalen. Sites waarbij je je niet alleen volledig gratis kunt inschrijven, maar ook gratis kunt reageren op profielen en berichtjes sturen zijn onder andere Singlesplace, het internationale BadooKnuz of Paiq. Wat is de beste? Wat is de nr1 van deze gratis datingsites? Die is er niet echt. Deze vier sites behoren tot de beste gratis datingsites die Nederland kent. Ze hebben vergelijkbare haken en ogen. Neem hier anders een kijkje en beslis zelf welke gratis datingsite iets voor jou is.

Er zijn absoluut redenen om een gratis datingsite te proberen, maar let wel, niets is gratis in deze wereld. Zorg er dus voor dat je goed uitkijkt met je gegevens, want voor dat je het weet ben jij het product dat rond gaat.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *