Wat vrouwen willen van een man

wat vrouwen willen en zoeken in een manMannen die een date zoeken of korte of lange tijd zonder relatie achterblijven, vragen het zich meer dan eens af. Wat vrouwen willen en zoeken in een man is trouwens ook een goed voorbeeld van een vraag waar niet bepaald een eenduidig antwoord op gegeven kan worden want iedere vrouw is anders. Wat een vrouw zoekt in een man kan namelijk afhankelijk zijn van verschillende factoren. Deze hebben te maken met de opleiding van de vrouw, de ervaringen die ze opgelopen heeft in haar vorige relaties, wat ze wil bereiken in het leven, haar interesses en haar huidige gezinstoestand om er maar enkele op te noemen.

Hoog opgeleide vrouwen

Veel mannen gaan ervan uit dat hoogopgeleide vrouwen automatisch alleen maar willen daten met mannen die even hoog opgeleid zijn. In heel veel gevallen zal het inderdaad zo zijn dat binnen een relatie de beide partners een soortgelijk opleidingsniveau hebben, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Sommige vrouwen vinden het fijn om een partner te hebben die weliswaar in dezelfde dingen geïnteresseerd is als hen, maar dat wil niet zeggen dat het dan ook meteen over een hoogopgeleide partner hoeft te gaan.

Wat vrouwen willen komt ook voort uit ervaringen in vorige relaties

Ervaringen met vorige relaties kunnen tekenend zijn voor wat vrouwen willen in een volgende relatie. Wanneer de ervaring positief was, dan is het duidelijk. Wanneer die ervaring negatief was, dan is het duidelijk. In dat geval weet een vrouw heel zeker wat ze niet (meer) wil. Dat kan voor een man een sterke aanwijzing zijn die hij kan gebruiken om erachter te komen wat de dame op het oog heeft.

Wat wil een vrouw bereiken in het leven?

Sommige vrouwen zijn carrièrevrouwen die de man liever als huisman zien. Andere carrièrevrouwen zoeken dan weer een maatje die precies evenveel ambitie heeft als zijzelf en dan is mevrouw duidelijk niet op zoek naar een huissloofje!

Welke hobby’s heeft je droomvrouw?

Wanneer je potentiële vrouwelijke partner hobby’s heeft die je in groep of met zijn twee uitoefent, dan heb je hier een duidelijke insteek om een eerste positief contact te kunnen leggen. Wanneer het over postzegels verzamelen gaat, dan is het misschien niet zo handig om te zeggen dat je de postzegelverzameling wilt bekijken 😉

Een vrouw met kinderen?

Wanneer een alleenstaande vrouw met kinderen op zoek is naar een partner, is de kans groot dat ze op zoek is naar een kindvriendelijke partner. Dat wil echter niet meteen zeggen dat ze op zoek is naar een mannelijk rolmodel of een nieuwe papa voor haar kinderen.

Wat vrouwen willen van een man is dus niet in één woord te zeggen. Hou er altijd mee rekening dat het alle kanten kan uitgaan. Lees goed de profielen door op datingsites zoals Lexa en Pepper. Reageer niet zo maar willekeurig, zo kom je niet van een kale kermis thuis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.